Valami jó tanács?
Figyelt kérdés
Sziasztok!8.-os vagyok és még nálunk hétfőn lehet javítani a középiskoláink sorrendjén.Egészségügyi iskolába szeretnék járni,és a Kanizsay.D Szakközépiskolát jelöltem be.Elmentem az osztálytársammal az iskola látogatóra,eléggé meglepődtem de kellemesen, mert amit tapasztaltam a szünetekben az nagyon jó volt,VÉGRE CSEND volt,ami személy szerint az én iskolámba lehetetlen.Természetesen órákra is bementünk,meg kell mondanom az igazat azt hiszem 3-4 órán voltunk különböző osztályokba és össz-vissz 3 olyan emberkével találkoztam aki kicsit humor túl lengésben volt.Az lenne a lényeg, hogy én olyan sulit kerestem ami a közelemben van, mert már elegem van az utazásokból.Sajnos az átlagom 3,3 és a központin pedig a matekom lett rossz a magyar pedig közepes.Olvastam itt pár válaszban ami a Kanizsayhoz fűződik, hogy sokan úgy tartják, hogy drogos képző meg k..va képző,de azt is olvastam volt diákoktól, hogy ők oda jártak még sem lettek azok.Szerintem ez ember függő,én személy szerint olyan vagyok, ha valaki belém köt persze nem hagyom magam, én is tudok laza lenni,de soha nem mennék bele ilyen dogokba, és szerintem aki nem akar azt nem is lehet bele vinni.Szerintetek jelentkezzek ide, vagy esetleg 13. , 15. , 4. , tudtok valami jó iskolát ?2013. febr. 2. 00:05
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!