Nehéz bekerülni a Lonyay Utcai Református Gimnáziumba?
"Én ebbe a suliba járok (most és nem 7 éve, mint pár hozzászóló a suliról) "
Szövegértésből ötös! :D Pontosan melyik válaszoló írta, hogy 7 éve járt oda? Azt írtuk, hogy annyit húztunk le ott ;)
Változatlanul az a tanácsom azoknak, akik idetévednek - és fontolgatják a Lónyayt -, hogy amennyiben nem melegedni és imádkozni, hanem elsősorban tanulni akarnak, akkor keressenek más iskolást. A végzősök nagy része (nem mindenki! - mielőtt nekem rontanának) büfészakon folytatja tovább/csak önköltségesre sikerül felvételiznie, komolyabb, magasabb pontszámú helyekre kevesen kerülnek be. Ahhoz főként önszorgalom szükséges, mert az iskola - főként reál tárgyakból - nemigen készít fel rendesen az érettségire.
*ide tévednek
** iskolát
***felvételt nyernie
:D
haha :D Azért nem írom, hogy miért ne menjen oda, mert reggelig írhatnám az okokat. Éppen ezért csak az oktatásra mentem rá, ami sajnos színvonaltalan. De nem téged akarlak bántani, ne vedd magadra. Sokfélék vagyunk, nyilván a te más dolgokat vársz el egy középiskolától :) Nálam a hangulat, családi légkör csak másodlagos, azt megtalálom máshol is. Én egy gimnáziumtól elsősorban azt várom el, hogy megfelelően felkészítse a diákokat az érettségire, a fakultációk ne ragadjanak meg egy délutáni alvás szintjén, és legfőképpen, hogy ne pár retardált idióta miatt kelljen órákat időzni egy témánál, csak mert szegény párát nem lehet megbuktatni, mivel az iskolának kell utána a fejdíj.
Egyébkén privátban kifejthetnéd nekem bővebben, hogy neked miért tetszik annyira ez a suli, illetve hogy konkrétan mely tanárokkal vagy nagyon elégedett (tény, hogy vannak köztük jók is:) Érdekelne a véleményed.
*
** A helyesírási hibáimat rögtön javítottam, így nem érheti szó a ház elejét :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!