Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek ilyen pontokkal...

Szerintetek ilyen pontokkal melyik gimnáziumba vesznek föl? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
A központi felvételin 64 pontot értem el, mert nagyon túlizgultam(egyrészt azért, mert nem volt óra, másrészt meg eleve ilyen típus vagyok :/). Amúgy matek: 26 magyar: 38, és 5.-től kezdve kitűnő tanuló vagyok. Szerintetek lenne esélyem ezekbe a sulikba: Madách Imre, Szent László, Károlyi(a kéttannyelvű), Karinthy, Berzsenyi, Kölcsey, Teleki? Vagy tudtok még más sulikat ajánlani nekem? Előre is köszönöm :)

2013. jan. 31. 20:33
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
2013. febr. 3. 23:57
 12/17 anonim ***** válasza:

szerintem a madách és szt. lászló,berzsenyi nem valószínű:S

viszont a többi igenm:)

2013. febr. 6. 13:03
 13/17 anonim ***** válasza:
Én a Szent Lászlóba járok, és sajnos ide ez a 64 pont nagyon kevés. Nem szeretnélek elkeseríteni, de tényleg nem sok az esély erre. A Madách, a Karinthy és a Berzsenyi szintén ez a kategória. A többibe viszont lehet esélyed, nagyon is. :)
2013. febr. 16. 18:52
 14/17 anonim ***** válasza:
Hova hívtak aztán be(?)!
2013. márc. 2. 22:02
 15/17 A kérdező kommentje:
Karinthy, Berzsenyi, Teleki, Károlyi (Kölcsey-ben nincs) :)
2013. márc. 2. 22:12
 16/17 anonim válasza:
Telekit ajánlom!
2013. márc. 3. 18:59
 17/17 anonim ***** válasza:
Hová vettek fel? :)
2013. aug. 30. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!