Visszahúz a szívem a régi iskolába, nem bírom tovább, mit tegyek?
Az a helyzet átmentem másik szakközépbe, mert előzőbe voltak problémák (ofi b@rom, néhány cigány igaz ők eltűntek, meg nem volt megfelelő az oktatás). Jól megvoltam osztálytársakkal, igaz voltak problémák, de nem zavartak. Akkor kezdődött a baj, amikor suli előtt néhány cigány majdnem kirabolt, ekkor elegem lett és mindenképp átakartam menni máshova. év végén át is mentem, itt kezdődött a baj
bekerültem egy fiu szakközépbe, de nem birok beilleszkedni, nem tűrik hogy nem cigizek, szóhoz sem juthatok... hiába barátkozok nem tűrnek meg, igaz 2 nap mulva nem sokat várok, de érzem belül nem lesz jó vége...
Fáj a szívem, most érzem át régi iskolámat, megszoktam, tovább mehettem busszal, nem kellett 10 perc után leszállni, találkoztam régi ismerősökkel végállomásnál, volt lány is iskolában nem mint itt egy se stb. Azért mentem el előző iskolábol főképp mert nagyon gyenge volt és szülők erőltettek, de visszagondolva bánom... visszamennék, bár ez valószínűleg nem lehetséges, kiröhögnének de nem tudják mit érzek... még a könyveket is megvenném utolsó fillérig :) Bár egyre fogynak a tanulók ott, de nem érdekel, mert ott jól éreztem magam, egy semmi iskola mások szerint, nekem sokat jelentett. Lehet hogy itt másnap már szétvernek, akkor mit tegyek? 9.-kes fejét falba verik, répáztatják és igazgató csak röhög rajta ez az élet?
Én is fiús szakközépbe jártam. Az az igazság, hogy a fiúkkal erélyesnek kell lenni, nem szabad hagynod, hogy kicsússzon az irányítás a kezedből, nem szabad hagyni, hogy sértegessenek. Én szerettem ebbe a sulimba járni. Egyszer váltottam, de mégis visszajöttem, mert jól éreztem magam. Kedvesek voltak a tanárok és bár nem két nyelvű érettségit tettem, mint ahogy tehettem volna, de az érettségiig legalább jól éreztem magam.
Megértem, hogy hiányoznak a többiek és most összehasonlítgatod a két a sulit, természetesen a régi javára. Azonban el kell döntened, hogy melyiket választod. A legfontosabb minden körülmények között a testi épséged. Ha szeretnél valamit kérdezni vagy egy nagy adag tanács kell fiús középiskolákhoz, nyugodtan keress fel privát e-mailben és igyekszem mihamarabb válaszolni.
Addig is kitartás! Két nap alatt még szinte semmi nem történt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!