A felvételim 69 pontos lett! Van esélyem?! További információ lent! Fontos!
A felvételim, mint már írtam 69 pontos lett! Az átlag ahol én írtam 63-64 pont lett! Ezeket az iskolákat írtam be: Szent István G.; Szinyei Merse Pál G.; Teleki Blanka G.; Berzsenyi Dániel G.;...
A legtöbb helyre, ahol lehet biológia-kémiára mennék, a többi helyre pedig sima szakra!
Van esélyem szerintetek?
szió :) az attól is függ hogy milyen tanuló vagy!
Sz.I.G egy nagyon erős gimnázium, majdnem egy szinten van a Fazekassal, ha jól tudom és az infók nem csalnak a neten...
A Berzsenyi is egy erős iskola, könnyű bekerülni, de annál nehezebb bent maradni, egyik ismerősöm is oda jár, és szerinte nagyon nehéz iskola, annak ellenére hogy ő tényleg egy jó tanuló. Mondjuk ez egy kissé relatív, kinek mi a nehéz..
Ha nagyon bizonytalan vagy,még változtathatsz a sorrenden!
Sok sikert!! :) ( sorstárs..:)) )
Nekem 68 pontos lett és én is a Berzsenyibe szeretnék menni. Te hol írtad? Ahol én írtam, nem mondták meg az átlagot:(
Én is azt szeretném tudni, hogy 68 pont mire lehet elég?
Első vagyok..
Hát az nem egy rossz átlag!:) De szerintem ha még tudsz változtatni a sorrenden akkor a Szinyeit rakd előre vagy a Telekit.. Bár nekem azt mondták a tanáraim hogy a nehezebbet jelöljük meg elsőként, de azt se felejtsük el, hogy másodikként vagy harmadikként muszáj megpályázni egy gyengébb iskolát,szóval értitek.. Amúgy te hova szeretnél igazán bekerülni? :)
Ja,mellesleg.. tudtok valamit a Német Nemzetiségi Gimnáziumról? Pl.: milyen átlagtól vesznek fel, vagy hány ponttól hívnak be írásbelire stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!