Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Olimpiai dobogós hely +500pont...

Olimpiai dobogós hely +500pont? EZMI?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Picit nagyon néztem amikor ezt olvastam, ugye érettségiben +100 többletpontot lehet gyűjteni..viszont ez az oldal azt írja, hogy ha olimpia dobogós vagy akkor +500pontot kapsz az érettségikor..amit azért tartok lehetetlennek, mert ha mindenem hibátlan és 100%os akkor kapok 500pontot a full érettségikért...

Lehetséges, hogy elírták volna az oldalon, vagy tényleg ennyi pontot ér egy ilyen remek teljesítmény?

[link]

Vélemények?:D

2013. jan. 29. 18:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Jó, hát én meg erőfeszítéseket teszek azért, hogy normális érettségim legyen, meg eredményeim és felvegyenek az adott helyre, de így is retteghetek (és szerintem nem csak a magam nevében beszélhetek), hogy elég lesz a két emelt érettségim, meg a nyelvvizsgám meg minden egyéb az adott helyre. Na ezért kicseszés. És amíg ők az edzőteremben vannak és fizikai munkát végeznek, én a tankönyv fölött görnyedek és szellemileg fáradok ki. Szóval azért szerintem ennyi erővel nekem vagy bármelyik diáktársamnak ugyanúgy járna az az 500 pont, ha akar valamit az életében elérni. És nem hiszem, hogy kevesebb volnék azért, mert nem vagyok élsportoló...
2013. jan. 29. 22:58
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
És még mielőtt jönne, hogy biztos egy elhízott zsírdisznó vagyok, baromira nem és én nem sajnálok senkitől semmilyen pontok, csak b_ssza az igazságérzetemet, mert ők a +500 pont mellett x milliókat kaszálnak az érmekért + az életjáradék, amit élete végéig kap és nem kell attól félnie, hogy azt vágják a fejéhez, hogy 47 ezerből kell megélnie. De nem keverem bele a politikát, mert nem függ össze a kettő, csak mondom.
2013. jan. 29. 23:00
 13/15 anonim ***** válasza:
46%
érettségit gondolom nekik is tenni kell meg ahova emelt kell oda nekik is emelt kell és egy érettségit ne hasonlítsunk már össze egy olimpiai éremmel!
2013. jan. 29. 23:52
 14/15 anonim ***** válasza:
46%

"amíg ők az edzőteremben vannak és fizikai munkát végeznek, én a tankönyv fölött görnyedek és szellemileg fáradok ki."

csak pont a lényeget hagyod ki. ő nem csak edz, hanem utána még kimegy egy olimpiára és a legjobbak között dobogós helyezést ér el, miközben te otthon görnyedsz.

nem az a lényeg, hogy ő csak edz. sajnos tanulásból még nem rendeztek olimpiát, de honnan veszed, hogy te a világ 3 legjobbja között lennél?

2013. jan. 29. 23:56
 15/15 anonim ***** válasza:
46%
ui.: ha egy OKTV-t nem tudsz megnyerni, akkor biztos, hogy nem lehetnél a világ legjobbjai között
2013. jan. 29. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!