Gyakorlati órán mindig kiborulok?
Miért van ez?
Rendvédelmi szakra járok. És lelkileg összetörök. Önvédelem óra elején telejes jó kedv utánna befordulok. Elméleti órán már telejesen magam alatt vagyok.
Azt nem mondanám. Mert érdekel ez az egész. Sőt járok lőni is külön. Fegyver bolond vagyok. Imádom és teljesen szívemből szeretem.A tananyag nagy részét már tudom előre is. Szóval órán teljesen tudom miről van szó sőt még érdekességeket is tudok mondani.
Szoktak vinni versenyre is.
Most erre mást nem tudunk mondani. Elég kevés az infó, meg persze nem vagyunk pszichológusok.
Elfáradsz, éhes leszel, nem köt le az óra (mert elvileg már tudod) stb stb
ott nagyon szigorúak a pszichológiai alkalmasságik.ha valahogy átcsúsztál rajta,akkor vigyázz nehogy kitegyenek a suliból e miatt.
lehet,h nem kenyered az erőszak,pedig ha rendvédelembe akarsz dolgozni,akkor alkalmazni kell azt. ha le kell csapni egy köcsögöt aki neked vagy a társadnak,akár egy sértettnek támad,akkor le kell.vagy akár fegyvere is lehet,bizony akadhat olyan szitu,hogy meg kell húznod a ravaszt.(bár ilyenkor titeket vesznek elő,hiába loccsantotta szét a bűnöző másik fejét).de meg kell tenni,nem lehet habozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!