Ki jelentkezik és felvételizik idén Rendészeti szakközép iskolába?
Sokan még ennyi fizetést sem kapnak, pláne nem középfokú végzettséggel. Igen önmagába nem sok ha azt nézzük, ha meg azt hogy más diplomával kap ugyanannyit akkor elég jól keresnek középfokú végzettséggel.
Ha valaki elvégzi akkor annak állása is van egyből én nem kell hónapokig pályázgatnia, mint a civil szakmákban. Biztos, mert nem egy adott cég működése vagy vezetői döntése határozza meg a sorosod, rendőr mindig lesz egy országban, tehát munkád is lesz.
Minden meglett, de a pszichológia nem sikerült... :(
Most komolyan van erre normális válasz?
"Szeretnél-e otthonról elmenni!"
Ha igen, akkor mondhatják azt, hogy rossz családi kapcsolatom van; de ha nem akkor meg mondhatják, hogy milyen anyám nyakán függő kis nyámnyila vagyok!
"Nagyobb volt-e Széchenyi, mint Kossuth?"
Igen, mert míg Kossuth csak törvényeket gyártott, addig Széchenyi véghez vitte pl a Tisza szabályozását.
Meg mit tudom én, nem mértem le őket!
"Szokott-e olyan kedve lenni, hogy valamit a falhoz vág?"
Ha azt írom, hogy igen, akkor az ugyebár kizáró ok, de ha nemet írok, akkor pedig hazudik, hisz kinek nem volt még olyan napja, amikor ne vágna valamit a falhoz, függetlenül attól, hogy nem vágja hozzá.
"Szeretnél-e Katona, ápoló/ápolónő, könyvtáros... xy lenni?"
Ha azt írom, hogy szeretnék katona lenni, akkor mondhatják, hogy akkor miért vagy itt? De ha meg nemet írok, akkor mondhatják azt, hogy ez olyasmi, mint a katonaság, szóval nem bírná a feszültséget. De minek kérdeznek ilyet, ha világosan jeleztem, hogy rendőr akarok lenni.
"Jobb lenne a világ "Tehát" szó nélkül?"
Ki az, aki nem használja az alábbi szót? Ez természetesen hülyeség!
"Volt már öngyilkossági kísérlete?"
Hülye lenne az, ha ezt beismerné bárki is!
"Szokott-e hazudni?"
Most erre mit lehet mondani? Igen... Nem?
"Ön fürdőkádban fürödni, vagy tusolni szeret?"
Ez megint egy mélyenszántó kérdés volt, de rájöttem, hogy a helyes válasz a tusolás, mert gyorsabb és egészségesebb.
"Ön szerint kellene-e a szexualitásról nyíltan beszélni?"
Ha igent írok, akkor az jön ki, hogy na még egy perverz egyén; de ha nem, akkor meg egy kis nyünyügével van dolgunk.
"Szeretne-e motoros klubhoz tartozni, vagy másik kérdésnél autóversenyző lenni?"
Ha azt írom, hogy nem, akkor milyen férfi ez? De ha meg igen, akkor meg nincs önkontrollja.
Egyszerűen a legtöbb kérdésnél nem volt helyes válasz!
De a nap fénypontja az volt, amikor hazajövök és beültem Tv-t nézni... halálra vertek egy izsáki férfit! Szinte sírhatnékom és röhöghetnékem támadt ettől a helyzettől!
Pár napra rá meg elkaptak egy üveges embert, meg a családját és őket szekírozták. Nemrég meg egy egy rendőr öngyilkos lett a saját fegyverével!
Komolyan mondom, ha ennyire nézik a pszichológiát, meg 2 évente felülvizsgálatok vannak, akkor hogy a fenébe lehet ilyen fatális hibákat véghezvinni?!
Úgy látszik ez is csak arra van, hogy valaki/k felmarkolják a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!