Milyen a kispesti Deák Ferenc Gimnázium, a kőbányai Zrínyi Miklós Gimnázium, a pesterzsébeti Nagy László Általános Iskola és Gimnázium, a csepeli Jedlik Ányos Gimnázium, illetve szintén Csepelen a Csete Balázs Középiskola?
én szeretem a Nagy Lacit. Nincs vele semmi bajom.
A Jedlik nagyon jó suli, de azt nem tudom milyen a közösség..
Én a Csete Balázs Szakgimnáziumban járok. Most 11. osztályos vagyok. Én gazdasági informatikus szakon tanulok, ahol a alap tantárgy mellett szakmai (informatika) órákat is tartanak. Illetve magas óraszámban van idegen nyelv (ebben az esetben az angol.)
Hogyha a suliról kell mondanom, akkor ez egy jó suli. Az órarendek rugalmasak, a tanárok segítőkészek, megértőek, simán el lehet érni egy 3-4-es szintet, és könnyen meglehet az érettségi. A tantermek és az informatika szakterem jól van felszerelve. A tornaterem nemrég lett felújítva, ezen kívül van konditerem, és van a sulinak büféje.
Az osztályomban az osztálytársak rendesek, normálisak. Van néhány hülye, de ezen kívül a közösség összetartó.
Az iskola rendszeresen tart programokat: karácsonyi ünnepély, gyárlátogatások, osztálykirándulások. A Határtalan program keretében 1 hétre el lehet menni a szomszédos országokban. Pályázat keretében is lehet más országokban menni.(Lengyelország, Svédország, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!