Még mindig nem kaptam meg a diákigazolványom! Más is járt így?
Figyelt kérdés
2012 szeptember 26-án igényeltem és még mindig semmi.írtam ma a központnak mailt, kíváncsian várom a válaszukat!
Szegedi Egyetem, vezetéknevem kezdőbetűje V...
2013. jan. 22. 14:06
1/3 anonim válasza:
Nekem szerencsére már megjött, de nagyon-nagyon sok ismerősömnek még nem. Az egyik barátom már augusztusban megrendelte, de semmi. Én eddig nem is gondoltam arra h betűrendben csinálnák, az én nevem B-vel kezdődik. Áááá sztem tuti nem betűrendben haladnak. Azt hallottam h akár 1-1,5 évet is kell rá várni a legdurvább esetben. Meg h amelyik cég csinálja a kártyákat eléggé monopolhelyzetben van, ezért nem tartják magukat a határidőkhöz. De ez csak pletyka.
2/3 A kérdező kommentje:
1-1,5 év? Addigra van, aki végez is :s
2013. jan. 22. 15:07
3/3 anonim válasza:
Az a fránya bürokrácia... :DD Hát sajnos igen, ez van. Eddig nem nagyon voltak hivatalos ügyeim meg anyáék dolgai sem érdekeltek, most kezdem látni h mindenhol ez van. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!