StellaMoor kérdése:
Hány pont lett nektek a központi felvételi? (2013) Magyar, matek.
Figyelt kérdés
2013. jan. 22. 08:25
31/41 anonim válasza:
Budapesti Fazekasra gondolok, te ki Zseni, ott a helyed!
32/41 anonim válasza:
nekem a magyar 45 pontos a matek 37 pontos lett és a budapesti karinthy-ba jelentkeztem :D
33/41 tanna19981998 válasza:
nekem a magyar 44 (olyanokat rontottam! nagyon mérges vagyok magamra), a matek meg 39 (a vártnál 7-8-9 ponttal kevesebb!) Meg lennék elégedve ezzel a 83 ponttal, ha nem várnának jobbat tőlem.
34/41 IlOvEeChOmAsTeR válasza:
nekem 76 pontom lett.matek 34, magyar 42.mindenki azt mondja h ez jó mert az országátlag kb 50 pontos lett.az,akinek 50nél több pontja lett simán mehet gimibe
35/41 IlOvEeChOmAsTeR válasza:
de nem értem h hogy lehetett 80 pontnál többet írni....
36/41 anonim válasza:
Nekem 66 pont
Magyar 37
Matek 29
37/41 anonim válasza:
nekem keményen van 57 pontom és a magyar 39 a matek 18 :DD a magyarral meg vagyok elégedve a matek az meg hát gyenge de azt mondták h a matek is átlagon felüli:D úgyhogy jó vagyok xDDD
38/41 anonim válasza:
Én Borsod megyei vagyok, a miskolci Földesbe szeretnék menni biosz szakra, a matekom 39, a magyaroom meg 47 pontos lett...Összesen ez 86 pont, ami végül is nem rossz :)
40/41 anonim válasza:
#39 Melyik suliba szeretnél jelentkezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!