Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Vélemények a nagykőrösi...

Vélemények a nagykőrösi középsulikról?

Figyelt kérdés
Örülnék ha azok is írnának akik ott tanultak. Például ahol te tanultál, vagy amiről hallottál, ott mit "erőltetnek nagyon" (pl. nyelv, vagy matek, stb.), milyenek a tanárok, a közösség, a termek, stb. 7-es vagyok, a város ahol élek, ott most nem vagyok benne biztos hogy itt szeretnék majd tovább tanulni, apum pedig hétköznap mindig ott van, mert ott dolgozik, szerintem meg tudnánk oldani, hogy hétfőn hajnalban kelek vele, és megyünk együtt (vagy vasárnap éjjel), aztán pénteken ahogy ő is, jönnénk haza. A szüleimet még erről nem kérdeztem, de a bátyám már járt ott, csak nem volt hajlandó túl sokat mesélni, és ő itt jár suliba. Én is csak gondolkozok rajta, hogy esetleg. Meglátjuk mi lesz még itt a városban jövőre.

2013. jan. 21. 21:48
 1/3 anonim válasza:

Az Arany Gimi érdekel (jártam oda) vagy Toldi?

Az Arany iskola szakmunkás részét idén bezárják, a szakközepes oktatás ami informatika (amin én is vagyok) és közgazdaságtan megmarad és a Gimnázium épületében indul.

Elég jó iskola, jó a színvonal, tisztaság van és a tanárok is jók, bár azt nem tudom, hogy mit erőltenek a gimnáziumi képzésben.

A Toldit nem ismerem, csak ECDL vizsgára járok oda délután, de elég jól fel van szerelve és haalmas az iskola. Nem tudom hogy menyien járnak oda, de azt mondják, hogy 1000nél többen, viszont ott is emlegetik, hogy a fűtés miatt bezárják a sulit.

Ha kérdésed van, nyugodtan írhatsz privit és válaszolok

2013. febr. 3. 21:33
 2/3 Buddha9514 válasza:
Én Toldis vagyok és nagyon szeretem viszonylag nem egy szigorú suli az ECDL vizsga az igen nálunk van és ez nagy szerencse mert sokszor a tanórákon is levizsgázunk egyk is tanári segítséggel :)a tanárok jófejek a diákok szintén elég laza mindenki:D de ez nem azt jelenti hogy szar meg stb..de a itt is megvannak a rétegek..Ha van eszed az Arany Gimibe nem mész..:DNagyon szigorú suli (nincs pc tattó kivágott fölső stb..)meg sokat kell templomba járni és hittan óra stb..és általánosba oda jártam szoval tapasztalat.:DNekem 5 új osztálytársam lett 2 év alatt aki a gimiből jött át (ez persze nem sértésnek szántam a Gimi felé:))de sokan jönnek át most is.Nem tudom mi érdekel de a szakmák amiket lehet talulni az a gépész,cukrász sütő technikus,marketing és kereskedelem nyelvi szak,dísznövénytermesztő.Nagyon sok a szines program és van lehetőség külföndi utakra és ha marketingre jössz akkor 12.osztályba Utazás és turizmus szakra járhatsz ami azt jelenti hogy minden 7végén kirándulás szines programok.Én most 11. es vagyok marketingen és nagyon szeretem.A kolesz is nagyon klassz osztálytársaim elmondása alapján :D.Én nembántam meg hogy idejelentkeztem.Remélem segitettem valamit.Gyere el a nyiltnapunkra legközelebb.További infót itt találsz: [link]
2013. ápr. 5. 16:02
 3/3 anonim válasza:

én is toldis vagyok

9.-es

szerintem klassz suli jófej tanárokkal(bár az osztályfönököm egy idióta liba)

hatalmas és sok szorakozási lehetőséget nyújt

2013. máj. 6. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!