Az Almádi Kéttannyelvűbe felvesznek szerintetek kb 80 pontos központival és a maximális továbbvihető ponttal (25 pont)?
Figyelt kérdés
Tehát így 125/105 pontot viszek kb..2013. jan. 21. 16:16
11/24 anonim válasza:
Látom, az átlag 70 pont körül van.. hajajj. Nagyon remélem, hogy fel fognak venni mindenkit! Utolsó előtti: hány pontod lett, és hányadik voltál az id.rangsorban?
12/24 anonim válasza:
Nekem a tehetséggondozó összesen 60 és olyan 22 pontot vittem almádiba kb. ideiglenesben meg nem emlékszem pontosan, de nagyon hátul voltam. Egyébként hogy-hogy eltörölték a tehetséggondozót?
13/24 anonim válasza:
67 pontot írtam, ma jött meg az eredmény. (:
14/24 anonim válasza:
Szia én most vagyok az utolsó előtti évben...ennyi ponttal szerintem BIZTOS, hogy bekerülsz!
16/24 anonim válasza:
necces, de attól is függ, hogy hányan jelentkeznek :)
17/24 kama3 válasza:
18/24 anonim válasza:
igen, 90,5 pontom van, nagyon bízom benne, hogy sikerülni fog! ahogy láttam a tavalyit, ilyen 90 pont körülieket 40-50. helyen vettek fel, az bőven bent van a 72-ben, és után is vesznek fel embereket, és ki is esnek páran, szóval nagyon-nagyon remélem. :)
20/24 anonim válasza:
A nyolcvan pont az jó
Azzal fel fognak venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!