Mennyire jogos eltanácsolni egy diákot azért, mert nem megy osztálykirándulásra?
Még kötelező osztálykirándulás esetén sem lenne jogos.
Én az ilyenekről, ha nem akartam menni, ellógtam valamilyen indokkal, vagy igazolással.(sok ilyen kötelező semmi osztálykirándulás több tízezerbe került volna)
A pedagógiai programra hivatkoztak, amiben csak ez van az osztálykirándulással kapcsolatban:
3. Szülői együttműködés esetén a diákok idegen nyelvtudását külföldi iskolákkal szervezett diákcserével segítjük
"3.Szülői együttműködés esetén a diákok idegen nyelvtudását külföldi iskolákkal szervezett diákcserével segítjük"
A segítségen van a lényeg, nem valószínű, hogy köteles. Főleg ha diákcseról van szó, akkor majd nekik is illendő lesz befogadni valakit (de van olyan hülye, aki magyart tanul idegen nyelvként? Elég kevés, vagy hiperokos)
Továbbra is tartom magam a lehúzáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!