Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nektek is kib***tt szar lett...

StellaMoor kérdése:

Nektek is kib***tt szar lett a matek felvételitek? (2013)

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon szivatták a népet... ._.

2013. jan. 20. 10:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
biztos lesz egy-két adonisz, akinek 100%-os lesz a felvételije, de nem sok :D
2013. jan. 20. 14:30
 12/17 anonim ***** válasza:

A matek nekem is szörnyű. Kb 25 pontban reménykedem.A kockás izét élből elrontottam,mert nem értettem hogy mi van,az első feladatokat is,mert összezavarodtam,a kávésról fogalmam sem volt,csak betippeltem a végeredményt,de azt jól,a 3-ast elrontottam,mert a megszokott 5 helyett 7 megoldás volt,és az utolsónál is egyet,mert csak 5-öt írtam.

De vigasztal a tudat,hogy kb.mindenki akit megkérdeztem,azt mondta,szörnyű lett.

Számomra a 2010-es(ami elvileg a legnehezebb volt) 100x könnyebb volt.

2013. jan. 20. 19:13
 13/17 anonim ***** válasza:

Az első fele könnyű volt,abban nem volt hiba.A 8-ast úgy ahogy van kihagytam (-6 pont),a 9-esnél vesztettem 1 pontot,mert rossz lett az eredmény,a 10-nél meg 1 megoldást kihagytam.(+15 perc még jól jött volna...-.-")

Így nekem is sikerült összevakarnom 42 pontot.Na de magyarból meg iszonyat hülyeségeket rontottam el,így csak 41 lett.xD

2013. jan. 29. 18:52
 14/17 anonim válasza:
az pedig g*ci jó ha 83 pontod lett összesen.
2013. febr. 1. 16:31
 15/17 anonim válasza:
Az egyik gyereknek valami 95 pontja lett összesen(amúgy személyesen nem ismerem, de láttam azon a táblázaton,ahol az oktatási azonosító mellett vannak a pontszámok) az Eötvösben.(kedves 95 pontos felvételiző,ha ezt olvasod,akkor grat:)) De amúgy láttam olyat is,hogy matekból 47,magyarból 39 pontja lett valakinek.
2013. febr. 2. 12:56
 16/17 anonim ***** válasza:
Én a Szerb Antalban írtam, és nekem is 47 a matek, és 39 a magyar:)
2013. febr. 24. 09:02
 17/17 anonim ***** válasza:
Tényleg nagyon sok ember tudott volna jobbat írni, csak kevés volt az idő. Nem értem, hogy miért nem adnak legalább 1 órát. Az sem volna rossz, ha annyit lehetne rajta gondolkodni, amennyit csak akar az ember, akkor tényleg a valós tudás jönne ki. Így csak a kapkodás van.
2013. febr. 28. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!