Csak én gondolom úgy, hogy a matematika központi egy kib@szás volt?
Már bocsánat, hogy le mertem írni a véleményemet... Amikor a nehézségről írtam, azt nem a mostani tudásomhoz mérten írtam, hanem újra 8.-osnak képzeltem magam, és igenis meg lehetett volna írni 40 pontosra vagy még többre is! Nem vagyok zseni, sőt, a felvételire én az utolsó 2-3 hétig nem is készültem semmit itthon, csak jártam a sulis előkészítőre (ami szart se ért). Aztán az utolsó hetekben szépen előkapartam az 5.-8. osztályos füzeteimet-könyveimet, és átnézegettem az összes anyagot. Ismétlés nélkül én sem tudtam volna megírni 91 pontosra. És én is nagyon izgultam előtte, sőt, jól emlékszem, hogy már 20 perc eltelt a matek írásbeli közben, és én addig csak lapozgattam a feladatsort, és csak akkor kaptam észbe, hogy hoppá, azért mégis csak kéne valamit írni... De akkor írtam, mint az őrült. Nem vagyok zseni, de rendesen felkészültem, én is csináltam itthon az előző évieket. Bár kitűnő tanuló voltam, máig nem értem, hogy tudtam ekkora stresszhelyzetben a sulinkban a 2. legjobb felvételit írni... Ami szerintem egyáltalán nem volt könnyű, valaki írta, hogy ő otthon 48 pontosra megírta... Na ebből vonj le 4-5 pontot a stressz kárára, annyit írtál volna éles helyzetben... De ez van, nekem már az érettségi van soron, azon is ugyanez lesz a helyzet (ráadásul én már idén is teszek földrajzból előrehozottat), arra is ugyanígy fogok felkészülni, mert nekem ez vált be.
Bocs, hogy kicsit nagyon elkanyarodtam a témától.
Mert szerinted más nem készült? Valaki hónapokon át. Megírt minden eddigi matek felvételit 45 pont felettire, akkor most vajon mi történt? Lehet meglesz a 40 pont is, de ez akkor sem a megszokott, pedig nem is idegeskedett.
Ha már ennyire fényezed magad akkor csakhogy tudjad én még nálad is jobb felvételit írtam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!