Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Csak én gondolom úgy, hogy a...

Csak én gondolom úgy, hogy a matematika központi egy kib@szás volt?

Figyelt kérdés
Ma írtam a központit, és kissé felhúztam magam a matekon (nameg azon hogy mögöttem egy dumálós idegesítő kis buzzancs ült), mert teljesen érthetetlen feladatok voltak benne! És az is zavart, hogy én hetek óta gyakorlok régi központi feladatlapokat, erre teljesen más feladatok vannak mint az előzőkben! Például ez a távolságos, és a koordináta rendszeres feladat teljesen idegen volt, évek óta nem csináltam ilyeneket, erre beraknak direkt ilyen feladatokat? És nem csak én voltam így vele, még az évfolyam matekzsenije is megjegyezte. De a nyelvtan az mindenkinek jól ment, remélem nektek is jól sikerült! :)
2013. jan. 19. 18:52
1 2
 11/14 anonim válasza:

Már bocsánat, hogy le mertem írni a véleményemet... Amikor a nehézségről írtam, azt nem a mostani tudásomhoz mérten írtam, hanem újra 8.-osnak képzeltem magam, és igenis meg lehetett volna írni 40 pontosra vagy még többre is! Nem vagyok zseni, sőt, a felvételire én az utolsó 2-3 hétig nem is készültem semmit itthon, csak jártam a sulis előkészítőre (ami szart se ért). Aztán az utolsó hetekben szépen előkapartam az 5.-8. osztályos füzeteimet-könyveimet, és átnézegettem az összes anyagot. Ismétlés nélkül én sem tudtam volna megírni 91 pontosra. És én is nagyon izgultam előtte, sőt, jól emlékszem, hogy már 20 perc eltelt a matek írásbeli közben, és én addig csak lapozgattam a feladatsort, és csak akkor kaptam észbe, hogy hoppá, azért mégis csak kéne valamit írni... De akkor írtam, mint az őrült. Nem vagyok zseni, de rendesen felkészültem, én is csináltam itthon az előző évieket. Bár kitűnő tanuló voltam, máig nem értem, hogy tudtam ekkora stresszhelyzetben a sulinkban a 2. legjobb felvételit írni... Ami szerintem egyáltalán nem volt könnyű, valaki írta, hogy ő otthon 48 pontosra megírta... Na ebből vonj le 4-5 pontot a stressz kárára, annyit írtál volna éles helyzetben... De ez van, nekem már az érettségi van soron, azon is ugyanez lesz a helyzet (ráadásul én már idén is teszek földrajzból előrehozottat), arra is ugyanígy fogok felkészülni, mert nekem ez vált be.

Bocs, hogy kicsit nagyon elkanyarodtam a témától.

2013. jan. 19. 22:09
 12/14 anonim ***** válasza:

Mert szerinted más nem készült? Valaki hónapokon át. Megírt minden eddigi matek felvételit 45 pont felettire, akkor most vajon mi történt? Lehet meglesz a 40 pont is, de ez akkor sem a megszokott, pedig nem is idegeskedett.

Ha már ennyire fényezed magad akkor csakhogy tudjad én még nálad is jobb felvételit írtam :D

2013. jan. 19. 22:24
 13/14 anonim válasza:
Nem értem, mire írod, hogy ez nem megszokott. Leírnád légyszíves. Én csak azért válaszolok a kérdésre, mert átpörgettem a témában az oldalt, és mindenki nyavajog, hogy totál ismeretlen feladatok voltak az idei feladatsorban, és mindenki elbas.zta, (pedig ugyanolyan volt, max. 1 vagy 2 feladat volt kicsit más) és emiatt majd alacsonyabb lesz az országos átlag és reménykednek hogy felveszik őket a legerősebb suliba. Pedig én egy közepesen erős suliba is épphogy bekerültem, kb. az utolsó helyen vettek fel kitűnő bizivel, 91 pontos írásbelivel és a szóbelim az 40 akárhány pontos lett. A szakmai részre max. pontot kaptam, csak az egyik vén banyának nem tetszettem és lehúzta a pontjaimat... -.- De nem is oda mentem mert nem tetszett ez a fogadtatás, hanem a mostani sulimba, mert itt megbecsülnek. Na de már megint más témánál járok...
2013. jan. 19. 22:35
 14/14 anonim válasza:
Lehet,hogy másoknak könnyűnek tűnt, de az idő akkor is kevés volt rá.
2013. jan. 19. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!