Hány kérdést kell még ma kiírni arról, kinek hogy sikerül a központi felvételije?
Miért? Ki kényszerít, hogy válaszolj, vagy akár csak rákattints? Ezen igazán nem érdemes magadat felhúzni.
Én is 8.-os vagyok, és személy szerint engem megnyugtat, hogy a legtöbb kérdésnél azt látom, hogy másoknak sem sikerült fényesen. Persze, mivel ez rád nem vonatkozik, te nyugodt szívvel figyelmen kívül hagyhatod. Ne idegeskedj, nem tesz jót az egészségednek...
"Miért? Ki kényszerít, hogy válaszolj, vagy akár csak rákattints? Ezen igazán nem érdemes magadat felhúzni."
- Miért? Ki kényszerített, hogy válaszolj, vagy akár csak rákattints erre kérdésre? Ezen igazán nem érdemes magadat felhúzni.
Utóbbit komolyan is gondolhatom, mert velem ellentétben, Te tényleg felhúztad magad a kérdésemen.
Az utolsó válaszoló meg megfogalmazta helyettem is a lényeget: örülük, ha titeket megnyugtat, hogy minden kérdésnél azt látod, másnak is rosszul ment a felvételi, de kizártnak tartom, hogy ne nagyjából ugyanazok válaszoljanak az ugyanúgy feltett kérdésekre. Innentől kezdve kiteheted az ablakba, hogy Te hányszor olvasod itt azt, hogy valakinek nem megy, mert lehet, hogy sokszor ugyanazzal a válaszolóval találkoztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!