A bajai MNÁMK két tannyelvű gimnáziumba mennyi pont szükséges ahhoz, hogy felvegyenek?
Nincsen felvételi pontszám, viszont az áltsulis átlagodnak kb. 4,00 körül kell lennie. Mert ide csak arra van szükség :) Emellett, ha tagozatra szeretnél jönni, akkor részt vehetsz egy elbeszélgetésen az itteni nyelvtanárokkal, akik segítőkészen várják a kérdéseidet is!
Az mnamk.hu -n megtalálsz minden infót, amire szükséged lehet, de ha érdekel még valami, akkor írj nekem privátban üzenetet egészen nyugodtan! :) (csak mert én is MNÁMK-s "frankelos" vagyok)
Azt tudom hogy nincs felvételi,csak azt nem tudtam hogy kb mekkora átlag kell hogy felvegyenek :))
Köszönöm :))
És melyik tagozatoz jelölted meg?
Én a nulladikot,és elsőnek. :)
Jól teszitek, hogy a o.-at jelöltétek, így biztos tudással mehettek majd az tagozatokra. :)
Ha továbbra is lenne kérdésetek, 26-án a beiratkozás ideje alatt bent leszek a kollégiumban, szóval ott meg tudtok találni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!