Van esélyem arra, hogy felvegyenek? Hová vennének fel? (többi lent)
4,0-es a félévi átlagom ha mind a 15 tantárgyat nézzük, de ha a fő tantárgyakat akkor 3,8. Jól rajzolok, fogalmazok/írok, és jól megy a nyelvtanulás (német suliban + otthon autodidakta módon angol). A központim remélem lesz kb 60-70 pontos.
1.: Mennyi esélyem van arra, hogy bekerüljek a Kisképzőbe, ha szinte majdnem az összes szakot bejelölöm?
2.: Tud valaki olyan gimit szakközépiskolát ami érdekelhetne?
Előre is köszönöm, a válaszokat. És aki nem volt rest ezt elolvasni, nyugodtan koptathatja egy kicsit a billentyűzetet is.
ez hülyeség,van akit 50 pontos kp-val és rossz jegyekkel is felvettek
az idei központi meg országosan nehéz lesz(matek)így lejjebb lesz az átlag,főleg a kisképzőbe
nagyon számít ha valaki jár előkészítőre,protekciót ad,még most is érdemes elkezdeni
addig nem lehet feladni,amíg meg nem lettek mutatva a rajzaid egy felvételiztető tanárnak
én is idén jelentkezem,2 éve járok előkészítőre,és a nyíltnapon azt mondták hogy 3.5 fölötti átlaggal van esély a bekerülésre.
bár az tény,h nagyon jól kell rajzolni,legalább hetente 2szer
amúgy meg az én készség tárgyak nélküli átlagom 4.1,bár a tavalyi átlagom jobb volt,de szerintem mindenképpen próbáld meg,mert nagyon jó a hangulat,jófej emberek jelentkeznek.
amúgy meg az üveg,kerámia szakra könnyebb bekerülni,úgyhogy azokat írd hamarabb.SEMMIKÉPP NE ADD FEL.
A Kisképzőbe járok - ilyen átlaggal simán bekerülsz (jó rajzi képességekkel persze). Utóbbit sokkal jobban nézik. Gyakorolj sokat, a felvételi feladatokat - habár én se előkészítőre nem jártam, se másmilyen szakkörre, néha rajzolgattam otthon és felvettek, tehát a tanárok képesek megállapítani, hogy kinek van olyan látásmódja, hogy megállja a helyét, és kinek nem.
Ha minden szakot bejelölsz, növeled az esélyeidet, méghozzá nagyon. Kerámia, üveg, bútor, ötvös - ide adják be talán kevesebben, de mivel nálunk minden szak zseniális, akármelyiket szívesen ajánlom :)
sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!