Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért van az, hogy a legtöbb...

Miért van az, hogy a legtöbb tanár nincs tekintettel a felvételi előtt álló nyolcadikosokra pár nappal a felvételi előt?

Figyelt kérdés

2013. jan. 14. 18:22
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Ez jó. :))
2013. febr. 26. 15:00
 32/33 anonim ***** válasza:

*előtt

A tanár csak a dolgát végzi, és meghatározott óraterv szerint halad. Különben is, a két dologra való felkészülés nem zárja ki egymást. Ergo a dolgozatokra tanult anyagot felhasználhatod a felvételin is. Tudom, hogy hülyén hangzik, mert a felvételin nyilván nem biológiából vagy művészettörténetből vizsgázol, de már az, hogy a diákok a különböző tárgyakat különállónak veszik, sokat ront a helyzeten.

Például a művészettörténeti tanulmányaidat használhatod a történelemhez.

Amúgy meg fölösleges nyavalyogni. Szerinted a középiskolában mi lesz? Képzelj el olyan napokat, amikor egy nap két témazáró, három röpdoga. (Ez saját tapasztalat, pedig én még csak nem is gimibe jártam.) Persze, ha azt szeretnéd, hogy tekintettel legyenek rád a tanárok, akkor inkább szakmunkásképzőbe kellett volna jelentkezned. Aztán készülj fel rá, hogy a tanáraid már kilencediktől egyfolytában az érettségivel fognak jönni. Irodalomból kismillióegy kötelező olvasmány lesz, és el kell majd olvasnod, mert olyan dolgokba kérdeznek bele, amik nincsenek meg a rövidített változatokban.

2013. febr. 27. 10:37
 33/33 anonim válasza:
az olvasottak alapjan elkezdtem nosztalgiazni,nem ma volt ez a felveteli..:) amugy keszulj fel,kozepiskolaba vannak tanarok akik kb soha nincsenek tekintettel a diakokra :/ :)
2013. márc. 22. 18:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!