A dunaújvárosi Széchenyi István Gimnáziumról vélemény?
a legrosszabb. elárulom kedves anyuka, hogy a fél iskola kábítószerezik. vagy lehet hogy nem, de akkor is árulja.
hatalmas egyéniségek vannak ott, mindenki menő mert az egész iskola kockás ingbe van meg hasonlók.
boorzalmas. el kell hogy keserítsem..
Rohadtul nem drogozik a fél iskola😂 Most őszinte, honnan szültök ekkora hazugságokat? A tanárok meg többnyire szuperek, én már sok-sok diákkal beszéltem és ők is nagyon aranyosak. Mi ez a kockás inges dolog amit már többen is leírtak? 8. osztályig a lányok sima ünneplőt utána pedig matrózblúzt hordanak. Nem egyedi de cserébe drága🙄 de ennyi gond legyen,nem? de ez nem egy rossz iskola, sőt.. és nem kell gazdagnak lenni hogy valaki itt tanuljon, egy tanár sem fogja emiatt a 4,5öt 4esre kerekíteni😂 (másik kérdésben olvastam) Szívből ajánlom mindenkinek ezt az iskolát!
Üdvözlettel (néhány évvel később, de talán még mindig van ember aki felkeresi az oldalt..) egy -jonéhány- éve Széchenyis diák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!