Mi a hátránya ha aláírom a hallgatói jogviszonyt?
Nem inkább a szerződést?
Nem hiszem, hogy az elvégzési időbe beleszólnának. Állami féléven van maximum de ha fizetsz, bármeddig járhatsz.
Viszont utána x évig Magyarországon kell dolgoznod akkor is, ha addigra itt ismét eljön a középkor.
Előző. Téves. Nem járhat ameddig akar. Maximalizálták 2010-ben arra, hogy max a képzési idejének kétszereséig járhat aki akkor, vagy azután felvételizett. Ebbe ráadásul beleszámít a passzív félév is.
Kérdező: Nem tiltja meg senki, hogy külföldre menj utána dolgozni... Csak ki kell fizetned a tandíjadat, ami valljuk be, nyugati fizetésből röhejesen rövid idő alatt megvan. Én legalábbis nem tökölnék ilyenen. Ha elmész hentesnek, akkor is fél milliót készhez kapsz...
# 3/5
Na ezt nem tudtam. Akkor az Orbánék még nagyobb k*csögök, mint én azt gondoltam. Vannak bizony szakok, amit képtelenség képzési idő másfélszerese alatt elvégezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!