Logisztikát tanulok OKJ-n. Főiskolán lényegében ugyan azok a tantárgyak és a témák, nem?
Azért ha logikusan gondolkozol magad is beláthatod, hogy nem ugyanazok a tárgyak és a témák főiskolán. Már csak azért sem, mert főiskola 7 féléves, az okj-s képzés meg jó esetben 4.
Viszont tény, hogy a plusz pont és a nyelvvizsga miatt jól jöhet, ráadásul néhány tárgyat ki tudsz majd váltani az okj-s képzésen teljesítettel.
Igen, ezzel tisztában is vagyok, ezért írtam, hogy "lényegében", bár ez még a jövő zenéje, de ahogy látom napjainkban elég sok diplomás munka nélküli...
Köszönöm a válaszod.
A logisztikai ügyintéző szakképesítés azonosító száma: 54 345 01
Ezen vagyok én. Akkor kvázi nem kell majd megint ugyan azokat tanulnom, egyszerűen be se kell majd járnom, nem?
Budapesten hol van egy középerős egyetem/főiskola ahol tanítanak logisztikát?
Köszönöm a segítséged!
Elvileg akkor az jó. Nem kell bejárni ha arról a tanulmányi osztályon úgy döntenek. Én sajna azt nem tudhatom hogy mi áll a tanmenetedben és a főiskolai tanmenetben, pláne hogy még a maga a fősuli sincs meg ugye :))
De tételezzük fel hogy elfogadják a régi tanmeneted, megvan a tárgy. Akkor az úgy néz ki, hogy beírják a leckekönyvedbe hogy elfogadva, mellé pedig a korábban megszerzett érdemjegyed. De tudnod kell hogy ez valójában nem számít mikor az átlagodat számolják. Tehát elfogadottnak tekintik, a tárgy megvan, de mikor ösztöndíjindexet számolnak azt a tárgyat nullával fogják számolni mintha megbuktál volna belőle..(persze nem buktál) :)) bocs ha kicsit érthetetlenül fogalmazok.
Azt sajna nem tudnám megmondani milyen sulik vannak Pesten. Bár az sem mindegy hogy milyen szakot választasz. Mert olyan hogy logisztika magában nem létezik fősulin, csak mint szakirány van jelen. Tehát választasz egy szakot, teszem azt műszaki menedzser, majd a 4. félévben mikor szakirányt választhattok, felveszed hozzá a logisztikát (feltéve ha abban a suliban azon a szakon van) javaslom hogy nézegesd a felvit neten, ha nincs meg a könyved és informálódj hogy milyen sulik vannak milyen szakokkal, szakirányokkal :) remélem hogy segítettem, ha van még valami írj csak!
2010es könyvem van, az nem hinném, hogy jó lenne már :)
Sokat segítettél, köszönöm. Még másfél év van hátra az OKJ-ból, és szerintem egy OKJ végzettség kevés egy jó munkahelyhez azért érdeklődtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!