Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek lesznek idén...

Szerintetek lesznek idén drasztikus ponthatár emelkedések egyetemi felvételnél?

Figyelt kérdés
Elképzelhető, hogy az egyik egyetem, ahova a 2012-es ponthatár 310 körül mozgott, az akár 350-re is felugorhat.
2013. jan. 8. 14:35
 1/5 Bambilla válasza:
Sajnos igen, elképzelhető. Nekem tavaly, amikor felvételiztem az egyetemre, az általam utolsónak megjelölt szak, amit arra szántam, hogyha sehova akkor oda tuti felvesznek végül magasabb ponthatárokkal lett meghirdetve, mint az általam legelsőnek megjelölt szakom. Zirka 50 pontot emelkedett egy év alatt, bár ez nem általános, mert nálam nagyon megkeverték a szart.
2013. jan. 11. 23:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Én egy nyáron át halál biztos voltam benne, hogy nem vesznek fel sehova, mert olyan magas ponthatárú helyet jelöltem meg. Erre kb 5 ponttal csökkent az előző évhez képest a ponthatár és simán bejutottam :D

Legjobb barátnőmmel kapcsolatban mindenki biztos volt, hogy bejut, és nem jutott be mert váratlanul vagy 20 ponttal emelkedett a ponthatár.

Ezt szerintem nem lehet kiszámítani.

2013. jan. 18. 22:13
 3/5 anonim válasza:

Igen!

Biztos vagyok benne, hogy az idei ponthatárok nem csökkenni, vagy stagnálni fognak, hanem emelkedni még hozzá nem is kevéssel.

Támogatásokat vonnak el, ösztöndíjas helyeket, persze hogy emelkedni fog.

Én összeteszem a két kezem, hogy ne legyen drasztikus magasugrás...

Mindenesetre kíváncsi leszek!!!!!!!

2013. febr. 21. 19:36
 4/5 anonim válasza:
de ugye ilyen 50 pontot nem emelnek ? tavaly corvinuson 347 volt a ponthatár biomérnökin, nekem most duplázással fixen van 396... 50 az nagyon extrém lenne, nem ??
2013. jún. 14. 15:53
 5/5 anonim válasza:

Utolsó, én is pont így vagyok hogy a tavalyi minimumot meghaladom 50 ponttal és nem igazán félek , mert szerintem is az már nagyon drasztikus!!!!

20-30 még oké, elképzelhető a körülmények miatt, na de +50 emelés . ááááááááá emiatt ne izgulj

2013. júl. 6. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!