Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyek az úgynevezett "gagyi"...

Melyek az úgynevezett "gagyi" szakok?

Figyelt kérdés
2013. jan. 8. 13:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%

Amelyek túl sok dolgot foglalnak magukban. Tehát amik azt hirdetik, hogy ehhez meg ahhoz meg amahhoz is fogsz érteni, és itt meg ott meg amott lesz munkád. Tehát ezen a területen, azon meg amazon is el tudsz helyezkedni.

Általában ezekkel sehol se lesz munkád.

Általában, ha az ilyen szakot elvégzed, akkor magad is érezni fogod, hogy mindenbe csak belekóstoltál, semmihez se értesz igazán.

A megbecsülésed pedig ehhez a státuszhoz mért lesz.

A munkáltatók se igazán tudják, mihez kezdjenek az ilyen emberekkel.

Van pár ilyen szak...

Azt én utálom viszont, ha a könnyebb szakokat lenézik. Mert egy könnyebb szakot végzett szakember tudása is lehet értékes, lehet elhivatott és hozzátehet az "emberiséghez".

2013. jan. 8. 13:33
 2/11 anonim ***** válasza:
37%

nemzetközi kapcsolatok

szabad bölcsészet

jogász

andragógia

2013. jan. 8. 13:45
 3/11 anonim ***** válasza:
44%
közgazdász, jogász, tanító, műszaki menedzser, kommunikáció és médiatudomány stb.
2013. jan. 8. 15:23
 4/11 anonim ***** válasza:
52%
Kérdező, miért kérded? Pályaválasztás előtt állsz?
2013. jan. 8. 15:36
 5/11 anonim ***** válasza:
48%

Valaki mondja már el nekem, hogy a tanító mi a f*szomért gagyi??

Talán a te fejedbe nem egy tanító verte bele az írást meg az olvasást? Meg a számolást?

Atya isten, ez az ország tényleg megérett a pusztulásra, ha ilyen gyökerek vannak mindenhol...

2013. jan. 8. 17:30
 6/11 anonim ***** válasza:
39%

a tanító tényleg gagyi. 100ból 98an azért mennek arra, mert tudják, hogy rendes tanárit nem tudnák elvégezni. persze van az a 2%, aki szívből pici gyerekekkel szeretne foglalkozni, de az elenyésző.

a leggagyibbak:

kommunikáció és médiatudomány

turizmus vendéglátás

andragógia

rekreációszervezés

szabad bölcsészet

2013. jan. 8. 20:58
 7/11 anonim ***** válasza:
A rekreációszervezés miért? Lehet, hogy nem lehet vele elhelyezkedni, attól még nem gagyi.
2013. jan. 8. 20:59
 8/11 anonim ***** válasza:

Kíváncsi vagyok, hogy az ide beírogatók közül vajon mindenki orvosira jár e, mert úgy tűnik, hogy az emberek tudatában csak az számít nehéz szaknak.

Vagy hogy ki tudná elvégezni...

2013. jan. 8. 21:19
 9/11 anonim ***** válasza:
49%

Első voltam.

Szerintem nehéz szak is lehet gagyi, és könnyű szak is érhet valamit.

Olyan gyerekesnek érzem ezt, hogy nehézség alapján osztályozzuk a szakokat...

Mindenképp csak az ér valamit, ahol sokat kell tanulni és úgy is bukdácsolsz? Mert szerintem nem

2013. jan. 8. 21:23
 10/11 anonim ***** válasza:
54%

A leggagyibb a turizmus vendéglátás, utána a kommunikáció és médiatudomány, az andragógia, a jogász, a nemzetközi kapcsolatok, a könyvtárszak, a szabad bölcsészet és a tanító!

Abban egyetérthetünk, hogy tanító szakra a hallgatók 98%-a azért jár, hogy diplomája legyen, csak a maradék 2% akarna és szeretne tanítani.

Minél több egy szakon az olyan hallgató, aki nem a tudásért, hanem a diplomáért jár be, annál gagyibb szaknak tekinthető, mivel a színvonalat lehúzzák.

Az orvosra nehéz bejutni, tehát az előfeltételek megszűrik, milyen képességű diákot vesznek fel. Tanító szakra mindenkit felvesznek.

2013. jan. 9. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!