Ha valaki megbukott 9. ben matekból, de átment a pótvizsgán, akkor mennyi az esélye, h felveszik és elvégzi a mérnöki egyetemet?
Persze, lehetsz még mérnök. Ha tényleg megszeretted a matekot, és nem csak egy pillanatnyi fellángolás, tűzd ki magad elé célnak, biztosan sikerülni fog!
Sok sikert:)
Szia!
Annak idején nekem is nehezen ment a matek. 9.-10.-ben kettessel vagy legjobb esetben hármassal kúsztam át úgy, hogy magántanárhoz is jártam. Ennek ellenére leérettségiztem, lediplomáztam és most szereztem meg a mérnöki mester diplomát is. Az évek alatt ha meg nem is szerettem, de használni megtanultam a matekot. Tehát nem kell elkeseredni egy kis botlás miatt, hanem tanulni kell tovább az álmaid eléréséért. Sok sikert!
A legtöbb mérnöki tárgynak alapja a matematika, ezzel nem árt tisztában lenned. Az ,hogy nem sokat foglalkoztál a tárggyal és megbuktál nem meglepő. következő évben próbálj a csoporttal együtt haladni, ha valamit nem értesz addig olvasgasd a jegyzeted amíg meg nem érted vagy kérd az oktató segítségét és gyakorolj, gyakorolj, gyakorolj.
Ha ezt megfogadod nagyon jó eséllyel felvesznek egy mérnöki szakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!