Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha valaki megbukott 9. ben...

Ha valaki megbukott 9. ben matekból, de átment a pótvizsgán, akkor mennyi az esélye, h felveszik és elvégzi a mérnöki egyetemet?

Figyelt kérdés
Mert én most azért buktam meg, mert matekórán se figyeltem sose, a feladatokat is csak lemásoltam a tábláról úgy, h azt sem tudtam, h mit írok, és dolgozatokra is csak előző nap tanultam vmennyit.Most nyáron úgy megszerettem a matekot, h elképzeltem azt is h mérnök legyek.Vélemény?
2009. aug. 27. 15:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Persze, lehetsz még mérnök. Ha tényleg megszeretted a matekot, és nem csak egy pillanatnyi fellángolás, tűzd ki magad elé célnak, biztosan sikerülni fog!

Sok sikert:)

2009. aug. 27. 16:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Annak idején nekem is nehezen ment a matek. 9.-10.-ben kettessel vagy legjobb esetben hármassal kúsztam át úgy, hogy magántanárhoz is jártam. Ennek ellenére leérettségiztem, lediplomáztam és most szereztem meg a mérnöki mester diplomát is. Az évek alatt ha meg nem is szerettem, de használni megtanultam a matekot. Tehát nem kell elkeseredni egy kis botlás miatt, hanem tanulni kell tovább az álmaid eléréséért. Sok sikert!

2009. aug. 27. 16:52
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi,a jó tanácsokat.jár a plusz:D
2009. aug. 27. 17:23
 4/7 A kérdező kommentje:
jah és gratulálok!
2009. aug. 27. 17:24
 5/7 A kérdező kommentje:
am nagyon nehéz?
2009. aug. 29. 18:21
 6/7 anonim válasza:
100%

A legtöbb mérnöki tárgynak alapja a matematika, ezzel nem árt tisztában lenned. Az ,hogy nem sokat foglalkoztál a tárggyal és megbuktál nem meglepő. következő évben próbálj a csoporttal együtt haladni, ha valamit nem értesz addig olvasgasd a jegyzeted amíg meg nem érted vagy kérd az oktató segítségét és gyakorolj, gyakorolj, gyakorolj.

Ha ezt megfogadod nagyon jó eséllyel felvesznek egy mérnöki szakra.

2009. aug. 29. 23:56
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi, megy a plusz!!!!!:D
2009. szept. 14. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!