Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Debreceni Egyetemen vagy a...

A Debreceni Egyetemen vagy a Miskolci Egyetemen jobb a jogi képzés szerintetek?

Figyelt kérdés
2013. jan. 6. 10:36
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem Debrecen jobb jogi képzésben,Miskolcon a műszaki karok a fejlettebbek.
2013. jan. 6. 10:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az elsőhöz, szerintem a DE jobb.
2013. jan. 6. 13:54
 3/7 anonim ***** válasza:
DE!!
2013. jan. 8. 13:26
 4/7 anonim válasza:
ELTE;)
2013. jan. 11. 11:18
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen, az ELTE a legjobb, csak sajnos nem engedhetem meg magamnak a tandíjat. :S A családom próbál támogatni, de még így sem, úgyhogy be kell érnem egy olcsóbb, de hasonlóan jó iskolával. Ezért kérdeztem, hogy a Miskolci vagy a Debreceni, mert ezeket én jónak találom és közelebb is vannak, a tandíjuk se rossz és igazából mindkét iskoláról hallottam már jókat a jogi képzés terén.
2013. jan. 12. 11:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Miskolc. Nem egy ELTE, de azért a debreceni jog még mindig sokkal hátrább van. Mármint munkaerőpiacilag.
2013. febr. 8. 18:56
 7/7 Suttyó Paraszt válasza:
Nem a kérdés érdekes, hanem a válaszok. A miskolci, debreceni és pesti jogi képzést az tudja összehasonlítani ilyen egyértelműen, aki mindháromra járt. Nem azért jobb egy képzés, mert valaki oda járt, ezért kár megszólalni. Az viszont tény, hogy a debreceni jogi képzést (az oktatógárdát) a miskolci kar építette fel, sokat köszönhetnek Miskolcnak. Az is tény, hogy a miskolci diploma az egyik legelismertebb a vidéki karok közül, de természetesen a debreceni se kutyaszar, ahogy a pécsi, a szegedi is komoly presztízzsel bír. Ha tanulni és érvényesülni akarsz, mindegy, hogy hová mész, ha nem akarsz, akkor is mindegy... :) Ami még biztos, hogy a jogi karok közül a legszínvonalasabb hallgatói élet a miskolci jogi karon van (lásd: Selmeci hagyományok - keress rá).
2013. febr. 15. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!