Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van-e arra lehetőség, hogy év...

Van-e arra lehetőség, hogy év közben váltsak középiskolát?

Figyelt kérdés
Nyelvi szakon vagyok a Debreceni református gimiben és szeretnék sulit váltani, a mátészalkai Esze Tamás gimnáziumba szeretnék átmenni. Ven-e lehetőségem átmenni évközben, vagy ezt az évet már elba**tam?
2013. jan. 5. 09:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Van lehetőség, de miért szeretnéd? Mennél kollégiumba?
2013. jan. 5. 09:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Éppen a kolit akarom ott hagyni. Mátészalkán lakok és szeretnék elmenni a refiből.
2013. jan. 5. 10:44
 3/6 anonim ***** válasza:

én 10 félévkor váltottam annó sulit

év közbe is lehetett volna, de azt már meg akartam várni

semmi gondom nem származott belőle

nem akartam közgé szakon tanulni, ezért átmentem infóra egy másik suliba

2013. jan. 5. 11:04
 4/6 anonim ***** válasza:
A legjobb különben, ha most mész át, úgy is félév van. Bemész az új iskolába és kérsz egy befogadó nyilatkozatot (azt hiszem így hívják, de lehet hogy változott, kérdezd meg az új suliban), ha ez meg van, akkor mehetsz a régi suliba a kikérőért. Ezzel együtt mész vissza az újba beiratkozni. Meg van könnyen. Hajrá! Sok sikert!
2013. jan. 5. 11:07
 5/6 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy mivel nyelvin vagyok nem tanultam normál elsős anyagot,hanem főként nyelveket. De remélem ez nem lesz akadály.
2013. jan. 5. 11:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Valakinek van még valamilyen tanácsa? Mennyi időbe telik ilyesmit elintézni?
2013. jan. 8. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!