Mikor van nálatok az első tanítási nap? 1-jén rendesen, vagy már mennetek kell 31-én?
Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 16:32
11/15 anonim válasza:
Gimi. Nálunk is szept.1 08:00 évnyitó, aztán 2-én első tanítási nap. És már 26-28-ig adják a könyveket. 8
14/15 anonim válasza:
Nálunk ezen a héten van könyvosztás,minden osztálynak meg van szabva mikor(nekünk például szerdán 9-10 óráig még sorba se kellett állnunk)
31-én 16 órakor lesz az évnyitó
1-jén 7.55-kor kezdődnek az órák (tavaly évnyitón megkaptuk az első nap órarendjét: két osztályfőnöki,aztán rendes órák,amikre kellett könyveket hozni)Amúgy nyolc évfolyamos gimibe járok,most leszek 8.-os.
13/L
15/15 anonim válasza:
szept. 13-án 1. tanítási nap :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!