Hová menjek továbbtanulni?
Figyelt kérdés
Semmi életcélom nincsen. Vannak hobbyaim de azok megmaradnak hobbinak. Sosem kedveltem a túl magolós tantárgyakat. Inkább a matekért és a fizikáért vagyok oda de azokból valahogy sehogy nem sikerül ötös lennem. Komárom esztertgom megyében lakom. Nagyon szeretek írni (könyv,novellamese,forgatóköny) táncolni és rajzolni. Akár művész gimi is szóba jöhetne. Egyáltalán NEM fontos a hely mert azt meg tudom oldani. (de azért m.o.-on legyen) Hát a jegyeim ... nyelvtan-5 irodalom-5 német- gyenge 4-es angol-5 töri-4 infi-4 föci-4 matek-erős 4 fizika-4 kémia-4 biosz-4 technika-5 rajz-5 ének-5 testnevelés-4. Kérlek segítsetek. Köszönöm. :)2013. jan. 2. 17:38
1/7 anonim válasza:
Menj gimibe, ráérsz még eldönteni
2/7 A kérdező kommentje:
De mienre?
2013. jan. 2. 18:05
3/7 anonim válasza:
Mi az hogy milyenbe? Sima gimnáziumba.
4/7 A kérdező kommentje:
Úgy értem valami szak vagy ilyesmi... :)
2013. jan. 2. 20:39
6/7 anonim válasza:
Gimnáziumban nincsenek szakok...
Szakközépiskolákban vannak szakok, de nem sok értelme lenne szakközépbe menned ha még nem tudod hogy mi akarsz lenni ugye?
7/7 A kérdező kommentje:
Jajj nem ugy értettem. :) Hanem hogy emelt óraszámú vagy ilyesmi.
2013. jan. 3. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!