Kinek nem tetszik a gimnázium ahová jelentkezett?
Csak kíváncsi vagyok, ki nem elégedett/nem érzi jól magát első évesként...
Én például nem. Jó iskolába vettek fel, ahová járni szerettem volna, de egy teljesen más iskolai környezetben tanultam 8 évig (nem Magyar iskolában) és igaz, hogy kedves mindenki (osztálytársak, tanárok) de jobban szeretném ott folytatni a tanulást ahol abbahagytam (csak persze a gimi részében).
..és miért nem folytatod ott? ...Én bebuktam a gimit, azt hittem a jó hírnév elég...hát nem. Csupa retard gyökér közé járok. Szerencsére a tanárok jó fejek.
Azt kérded miért járok mégis ide? nem fogod soha kitalálni! ...mert marha közel van!
Szia!
Az egyetlen ami visszatart, hogy pont azért jelentkeztem oda ahova, mert szeretem az informatikát és akár hivatásomként is el tudom képzelni. Viszont a másik gimiben más dolgok tetszenek: angol, német, orosz, francia, nemzetközi érettségi. (Angol és német nyelvvizsga már megvan, mind a kettőből középfokú). És mèg egy dolog ami visszatart: a havi 59k-s tandíj. Már általánosban is 40k volt havonta ez meg mèg több.. :(
Menj a régi sulidba
(legfeljebb különbözetit kell tenned)
Nekem sem "tetszett" túlságosan az az iskola, ahova
bekerültem. De aztán ottmaradtam
Mi az akadálya az átjelentkezésenk?
(Nem akarnák a szüleid?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!