Ti feltennétek a kidolgozott tételeket a csoporttársaitoknak?
Én nem tölteném fel, mert ahogy olvasom tényleg sok munkád van benne. Viszont akkor nem is reklámoznám sehol, hogy ki vannak dolgozva nekem, hanem csendben otthon megtanulnám és levizsgáznék, nem kell a többieknek tudni, hogy neked van ilyen.
Mert onnantól, hogy 2-3 csoporttársad már tud róla, onnantól tényleg jobb lenne, ha mindenkivel megosztanád, elvégre lehet hogy neked is kell majd más tárgyból másoktól segítség.
Szia, én mindig odaadtam, miért ne adnám, azzal nem leszek kevesebb. Úgyis jobban tudom, hisz magam jártam utána, sokkal többet hozzáolvastam, mint amennyit leírtam, ezáltal a tudásom is jóval bővebb. A többiek pedig "csak" a kidolgozást tanulják meg. Tehát téged ez nem érint hátrányosan, nem tud belőle jobbat felelni, mint maga a tétel kidolgozója.
Én egyetlen anyagomat nem tettem csak közkinccsé, viszont megosztottam a legjobb barátnőmmel. Nála meglátták a szobatársai, innentől nem volt megállás. Végül nem bántam a dolgot, inkább örültem, hogy mégiscsak segítettem a többieknek.
Én a helyedben odaadnám - már megtanultam, hogy mindig azt kell tenni az életben, ami jó a lelkednek, s itt szerintem akkor érzed magad jobban, ha megosztod velük. De te tudod, a te döntésed.
Szia!
nekem meg a többi velem egy karon lévőnek egy tanár(vagynemtudomki,((gólyatáborba voltunk..:P)) azt mondta, h "annyit adj, amennyit Te is elvárnál a többiektől."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!