MADÁCHOSOK! Vákaszolnátok nekem pár kérdésre?
A helyzet, hogy most fogok felvételiznk januárban és a Madáchot szeretném megjelölni az első iskolának. Voltam a nyílt napon, nagyon tetszett, nagyon kedves volt mindenki és a tanárok is jó fejnek bizonyutak.
A kérdésem az lenne, hogy ti mennyire szeretitek azt a sulit? Hány ponttal vettek fel? A szóbelin mit kérdeztek tőletek? Megbántátok, hogy odamentetek?
A válaszokat előre is köszönöm.:)
Melyik Madách? Jó pár Madách nevű középsuli van az országban.
Legalább arra vehetnéd a fáradságot, hogy pontosan megjelöld a sulit!
Ez olyan, mintha a postai levélre annyit írnál rá, hogy Petőfi utca (mindenféle város meg irányítószám nélkül)
Nem hiszem el, hogy nem lehet leírni az iskola nevét és a várost, hogy mindenki tudja, miről van szó !?
Szerintem írj ki új kérdést...
Szia!
Én nem vagyok Madách-os, csak a nagylányom. Most kilencedikes, az "a" osztályba jár (ötéves, angol előkészítős).
Ő is úgy volt vele tavaly, mint Te, három tagozatot is beiratott a felvételihez, annyira oda akart kerülni. Szerencsére sikerült is.
Az írásbeli felvételije 81 pontos volt, a szóbelire már nem emlékszem. A szóbeli fele egyébként beszélgetés magyarul (ki ő, honnan jött, van-e tesója, meg ilyesmi), a másik fele angol (mondatkiegészítés, képről beszélés). Összesen kb. 40 perc volt, de minden gyerek mosolyogva jött ki a teremből, tehát biztos jó hangulatban telt a felvételi.
A lányom egyébként nyolcadikba már utált bejárni, szeptember óta viszonyt jókedvüen indul reggel fél hétkor és délután háromkor-négykor ugyanúgy vigyorogva jön haza. Szerintem a Madách-nál jobb dolog nem törtéhetett volna vele.
Remélem, segítettem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!