Neptun, megajánlott jegy nem-elfogadása. Jól csináltam?
Figyelt kérdés
Elégségest kaptam megajánlott jegyként, de jobbat akarok, így úgy döntöttem, inkább majd levizsgázok belőle januárban. Ugye amikor beléptem, kiírta a Neptun, hogy Önnek van egy megajánlott jegye, kattintson ide, ha rendelkezni akar velük. Odakattintottam, majd beállítottam a "Nem fogadom el" opciót. A többi tantárgynál amit elfogadtam egyből bekerült a jegy alá az eredmény, most nem, ami eddig érthető is. De az "Aláírás" oszlopban, az "Aláírva" alatt ott van az "Elégséges" is. Miért? Most akkor elégséges lettem?2012. dec. 20. 17:56
1/2 anonim 

válasza:

Nem járhatsz valami durva egyetemre, ha nem fogadtad el az elégségest. Szerintem az elégséges "alapból" megvan, aztán ha javítasz vagy rontasz, az felül fogja írni ezt a jegyedet.
2/2 anonim 

válasza:

Első: azért ezt elég sok ember kikéri magának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!