Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Neptun, megajánlott jegy...

Neptun, megajánlott jegy nem-elfogadása. Jól csináltam?

Figyelt kérdés
Elégségest kaptam megajánlott jegyként, de jobbat akarok, így úgy döntöttem, inkább majd levizsgázok belőle januárban. Ugye amikor beléptem, kiírta a Neptun, hogy Önnek van egy megajánlott jegye, kattintson ide, ha rendelkezni akar velük. Odakattintottam, majd beállítottam a "Nem fogadom el" opciót. A többi tantárgynál amit elfogadtam egyből bekerült a jegy alá az eredmény, most nem, ami eddig érthető is. De az "Aláírás" oszlopban, az "Aláírva" alatt ott van az "Elégséges" is. Miért? Most akkor elégséges lettem?

2012. dec. 20. 17:56
 1/2 anonim ***** válasza:
13%
Nem járhatsz valami durva egyetemre, ha nem fogadtad el az elégségest. Szerintem az elégséges "alapból" megvan, aztán ha javítasz vagy rontasz, az felül fogja írni ezt a jegyedet.
2012. dec. 20. 18:22
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Első: azért ezt elég sok ember kikéri magának...
2012. dec. 21. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!