2010-től komolyan a matek és történelem lesz a felvételi tantárgy pénzügy és számvitelre?
Figyelt kérdés
Eddig idegen nyelvet is elfogadtak, mostmár nem? Teljesen le vagyok törve!2009. aug. 23. 16:04
1/4 anonim válasza:
Ezt hol olvastad? mert jövőre én is pénzügy-számvitelre szeretnék menni.De remélem nem igaz a hír,mert nekem az angol jobban megy mint a töri :)
3/4 anonim válasza:
Szerintem kicsit félreértelmezted. A pénzügy számvitelné az áll, hogy : "a közgazdasági képzési ág általános követelményei szerint" ami azt jelenti, hogy :"matematika kötelező és gazdasági ismeretek vagy egy idegen nyelv (angol, francia, német, olasz, orosz, spanyol) vagy történelem vagy szakmai előkészítő tárgy". Ezt az általad linkelt helyen olvastam.
4/4 anonim válasza:
20:17es vagyok, kicsit félrenéztem olyan téren, hogy amiből választani kell az a következő: Választható érettségi vizsgatárgyak: gazdasági ismeretek vagy egy idegen nyelv (angol, francia, német,
olasz, orosz, spanyol) vagy matematika vagy történelem vagy szakmai előkészítő tárgy.
A képzési területen választható szakmai előkészítő vizsgatárgyak: közgazdasági alapismeretek,
közgazdasági-marketing alapismeretek, vendéglátó-idegenforgalmi alapismeretek. Lehet, hogy ez és az előző ugyanaz az, csak amit először írtam az közgazdasági ág, ez pedig üzleti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!