Mi a véleményetek az Ady Endre Gimnáziumról? (13. ker. ) Megéri a nyelvi előkészítős osztályba jelentkezni, jól megtanítják a nyelvet?
Figyelt kérdés
2012. dec. 16. 11:53
11/44 anonim válasza:
a szóbeli nem para 6.-ban....8.-ban nem tudom mert én is 6.-ban jelentkeztem szerencsére így el tudtam menni!
12/44 anonim válasza:
Na, milyen lett a felvételi(?)!
13/44 anonim válasza:
Én erről a suliról még életemben
nem hallottam
15/44 anonim válasza:
Közepes iskola nem annyira nehéz mint a Fazekas, Radnóti, meg az ilyen iskolák, de azért nagyon jó iskola, tanárok nagyon kedvesek...Mindenkinek ajánlom!!
16/44 anonim válasza:
közepes suli?? inkább gyenge..-.-
17/44 anonim válasza:
nem gyenge!A Debreceni Ady gyenge a bp.-i nagyon jó gimi!!
Egyetértek az előző előtti válaszolóval!!
18/44 anonim válasza:
és is mindenkinek ajánlom!(nagyon jó suli!!)
19/44 anonim válasza:
szerintem is ngyon jó!Nem gyenge kicsit erős,hát olyan nem is gyenge , de nem is annyira nagyon erős...olyan közepes, de az erőshöz közelebb van:DD
Én is ajánlom, mint az előző válaszolók!
20/44 anonim válasza:
Én is nagyon ajánlom!!Nagyon jó gimi!!!!Attól függ, hogy milyen nyelves tanárt kapsz.Nekem nagyon jó van és angyon-nagyon jól tanítja a nyelvet!!Nagyon ajánlom mindenkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!