Mi van akkor h ha megbukik vki kémiából 9. -ben, és nyáron a pótvizsgán sem megy át?
Figyelt kérdés
2012. dec. 12. 10:45
2/10 anonim válasza:
ujra jarja a kilencedik osztalyt
3/10 anonim válasza:
Félév van. Ne ásd el magad rögtön. Bízz magadban és a képességeidben annyira, hogy nem a pótvizsgán agyalsz, miközben még egy jegyed sincs a második félévben.
Én kémiából mindig csak a fogalmakat tanultam meg, meg hogy mi minek a jele, a számolásnak neki se álltam, de elég volt nekem a hármas kémiából. Harmadikban már úgysem lesz neked se, szóval inkább tanulj.
4/10 anonim válasza:
Azért nem biztos, nekem 3.-ban is volt, most 4.-ben nincs csak.
Egyébként a pótvizsgák rém egyszerűek, ha úgy alakulna, valószínűleg tanulás nélkül is átmész rajta.
5/10 anonim válasza:
Inkább csak te vagy túl egyszerû.
6/10 anonim válasza:
Akkor bukj meg, így legalább még több évig tanulhatod. Gratulálok a színvonaladhoz! A stílusodról nem is beszélve.
7/10 anonim válasza:
9.- be én is megbuktam, elmentem nyáron tanárhoz, átmentem a pótvizsgán és utána minden rendben ment a kémiával. Ha a szóbeli részt megtanulod már nem buksz meg.
8/10 anonim válasza:
Irodalomtörténész még lehet belőle.
9/10 anonim válasza:
A bukás már intő jel, hogy ne akarjál vegyész lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!