Ti jelentkeznétek úgy egyetemre, hogy nem voltatok nyílt napon?
Nem voltam nyílt napon. A legtöbb nem egy nagy élmény. Főleg az összevont...
Még a külön kari nyílt napok talán egy fokkal jobbak.
De úgy sem fogod ennyiből látni, hogy milyen a légkör...
a nyílt napon nem tudsz meg semmi konkrétat, max. osztogatnak olyan információs füzeteket, amikben szereplő információkat úgyis megtalálsz az egyetem honlapján.
A légkört ebből nem fogod megtudni, hogy milyen. Inkább beszélgess olyanokkal, akik ott tanulnak, vagy menj be majd következő félév elején néhány előadásra. (előadásokat szabadon látogathatja bárki)
De mégis merre laksz te, hogy 20ezer forintba kerülne egy szegedi oda-vissza út? :D
ja és én is úgy jelentkeztem, hogy nem voltam nyílt napon.
én se voltam egy egyetemi nyílt napon sem és így jelentkeztem egyetemre (és fel is vettek, speciel pont Szegedre:D).
nem tudom, hogy más egyetemeken hogy működik, de itt az SZTE-n volt ilyen "légy egy napig egyetemista" dolog. kapsz magad mellé egy felsőbb évest, végigvezet a városon stb, beülhetsz az előadásokra, órákra meg ilyenek. ha tavaly ezt tudtam volna, akkor tuti jöttem volna, de elkerülte a figyelmem. mert ez tényleg hasznos lehet...
de amúgy Szeged tipikus egyetemi város, én annyira megszerettem. szval ha bármi kérdésed van, akkor nyugodtan írj!
Én voltam nyílt napon, de kb semmit se ér. Kapsz prospektust, meg elmondanak olyanokat a szakokról amit amúgy is megkereshetsz a neten. 20 ezret tuti nem fizetnék érte. (hogy kerül annyiba amúgy? olyan 8 ezer vonattal oda-vissza)
De ha bármi kérdésed lenne az egyetemmel vagy a várossal kapcsolatban nyugodtan írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!