Melyik a legjobb pécsi gimnázium?
Figyelt kérdés
2012. dec. 7. 21:27
11/17 anonim válasza:
A bátyám is oda járt,viszont ő mondjuk úgy nem volt valami jó gyerek. Pont egy olyan tanár lett az osztályfőnököm aki utálta a bátyámat és ezért engem sem szeretett. Már az évnyitón sem volt valami kedves velem,mondta a nevemet és utána rögtön felhozta a bátyámat,hogy ő milyen neveletlen meg ilyenek. Matektanár volt és matekból mindig rossz jegyeim lettek még akkor is amikor tanultam és tudtam az anyagot. Ugyanaz a pontszámom lett mint az egyik osztálytársamnak csak neki 4est adott nekem meg 3ast. Ezért bejöttek utána a szüleim fogadóórára és beszéltek vele,de még a szüleimmel is lekezelően beszélt és mondta,hogy biztosan elnézett valamit.(Tegyük hozzá,hogy a matekon kívül mindenből 4es-5ös voltam matekból félévkor 2est adott év végén 3ast) Ezért a szüleim kitalálták,hogy menjek át másik iskolába és a Babitsot választották, felvettek) Most matekból itt 4es vagyok. Általánosra jártam a Lajosba.
12/17 anonim válasza:
Hát van ilyen mindenhol sajnos, de el kell mondjam neked,hogy a Lajosban a reál tárgyak nagyon erősek. Az összes diáknak már aki elment ez volt a problémája.
13/17 anonim válasza:
Szerintem a Babits.
(Bár lehet,hogy elfogult vagyok,mert oda vettek fel.:)
Viszont csak annyi,hogy barátnőmet 3 egész valahányas átlaggal simán felvettek tavaly előtt hatosztályosba a Lajosba...
14/17 anonim válasza:
Igazabol az egyik ilyen meresen a leowey kapta a 6. helyet az orszagban...sem a babits, sem a lajos nincs elotte...
15/17 anonim válasza:
Es az ottani eredmenyek alapjan az osszesitett rangsorban pedig a janus a legjobb majd a lajos aztan babits es a leowey
16/17 anonim válasza:
Igen a Leőwey tényleg csodálatos hely...tele van drogossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!