Mennyi az esélye a dékáni méltányosságinak ebben az esetben?
Nos, SZTE TTIK-ra járok és jelenleg egy darab kurzus miatt nem tudom befejezni az egyetemet, mert harmadjára nem teljesítettem.
Az lenne a kérdésem, hogy olyan esetekben mennyire fogadják el a dékáni méltányosságit, ha már csak ez az egy kurzus kellene a záróvizsgához és minden más megvan?
Nálunk az ME-n ilyen esetben rektori méltányosságit kellene kérni, az esélye pedig szinte majdnem biztos, hogy megkapnám.
Előző félévben egyik csoporttársamnak 3. gyakjegypóton sem sikerült összehoznia egy gyakjegyes tárgyat (ugyebár 3-at szoktak kiírni egy félévben általában) és akkor tanár felajánlotta neki, hogy ha kikéri a rektorit, akkor az ő számára még kiír még 1 alkalmat, hogy teljesítse a tárgyat.
Csak ugyebár rektorit csak 1-szer lehet kikérni adott szakhoz tartozó képzés alatt (bár én hallottam már olyanról is aki 2-t kikért). Szóval még ha nem kérted ki a rektorit, akkor kérd ki azt, az majdnem 100% esély szerintem (dékáni szerintem nem elég).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!