Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mennyi az esélye a dékáni...

Mennyi az esélye a dékáni méltányosságinak ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Nos, SZTE TTIK-ra járok és jelenleg egy darab kurzus miatt nem tudom befejezni az egyetemet, mert harmadjára nem teljesítettem.

Az lenne a kérdésem, hogy olyan esetekben mennyire fogadják el a dékáni méltányosságit, ha már csak ez az egy kurzus kellene a záróvizsgához és minden más megvan?

2012. dec. 7. 19:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Mire kérsz méltânyosságot?
2012. dec. 7. 22:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Programozási alapismeretek nem sikerült. A többit mind teljesítettem,szakdolgozatom is készen van, épp záróvizsgáztam volna.
2012. dec. 8. 15:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Ja igen. Negyedszeri tárgyfelvételhez kellene a méltányossági.
2012. dec. 8. 16:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet rá esély bár nem tudom milyen szakos vagy konkrétan mert pl informatikán akkor az necces mert arra elég sok minden épül. Ha nem épül rá semmi akkor szerintem megkaphatod. Ha nem akkor még újra tudsz jelentkezni és elvileg beszámolnak mindent.
2012. dec. 9. 11:45
 5/6 A kérdező kommentje:
Értem köszi. Az égadta világon semmi nem épül rá, legutolsó tárgyam,de kötelező megcsinálni, amúgy fizikán vagyok.
2012. dec. 9. 18:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Nálunk az ME-n ilyen esetben rektori méltányosságit kellene kérni, az esélye pedig szinte majdnem biztos, hogy megkapnám.

Előző félévben egyik csoporttársamnak 3. gyakjegypóton sem sikerült összehoznia egy gyakjegyes tárgyat (ugyebár 3-at szoktak kiírni egy félévben általában) és akkor tanár felajánlotta neki, hogy ha kikéri a rektorit, akkor az ő számára még kiír még 1 alkalmat, hogy teljesítse a tárgyat.

Csak ugyebár rektorit csak 1-szer lehet kikérni adott szakhoz tartozó képzés alatt (bár én hallottam már olyanról is aki 2-t kikért). Szóval még ha nem kérted ki a rektorit, akkor kérd ki azt, az majdnem 100% esély szerintem (dékáni szerintem nem elég).

2012. dec. 25. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!