Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van egy problémám a suliban....

Van egy problémám a suliban. Elmondanátok a véleményetek?

Figyelt kérdés

Remélem nem lesz hosszú,de ha igen akkor bocsika.

Na szóval.Arról van szó hogy mi nemrég dogát írtunk és nekem és még 2 másik embernek nem adta ki a tanár,vagyis ki se javította.Mert óra végén már csak 3an ültünk ott,ők ketten kivitték a tanárnak meg kérdezgettek dolgokat meg mondták hogy elcseszték a dogát.Én addig még próbáltam csinálni a dogát,nem tudom nekik miket mondott a tanár,de aztán megkérdezte hogy nekem hogy megy,mondtam hogy úgy-ahogy,és kihívott hogy mutassam meg,meg is nézte egy részét és ami jó volt azt külön ki is emelte hogy jó.

Mellesleg utána ott maradtunk még tanulni pluszba a tanárral,viszont a dogánkat nem javította ki.

És ugye most az megy hogy ez velünk kivételezés,tehát igaszságtalan,ami igaz is.

De hadd mondjam hogy én nem magamtól mentem oda a tanárhoz,a másik 2 osztálytársammal elentétben,hanem a tanár hívott ki,ekkor csak 3an voltunk a tanárral.Én direkt még próbálkoztam mert hát elvileg a tanár nem csinálhatna velem semmit meg ehhez hasonlók.

Szóval gondolom az osztálytársaim(egy részük biztos)haragudni fog,irigy lesz,és úgy néz majd rám mint a vérre,ha értitek mire célzok.

De ebbe az a lényeg hogy én nem magamtól mentem oda,én tanultam is a dogára,még jobban értem az anyagot mint az osztály nagy része és csak nem volt az eszembe épp.Szóval én amúgy tudom meg megtanultam a többiekkel ellentétben.

Alapjában véve elég jóba vagyok a tanárral,hogy miattam kivételezett-e azt nem tudom.Ezt honnan deríthetném ki?(Mielőtt kérdeznétek:nem,nem mindegy)

Szerintetek ebből ki tudok még mászni valahogy?És a tanár?Mellesleg a tárgyból úgy általába rossz jegyek vannak az osztályba.

Köszi ha elolvasod.Kérlek írj véleményt.

2012. dec. 1. 20:21
 1/3 A kérdező kommentje:
Már csak 1 dolog:Én senkinek nem árultam el,a másik 2 ,,jóember" mondta el másik osztálytársunknak,aki persze továbbadta.
2012. dec. 1. 20:32
 2/3 anonim ***** válasza:

ha jobban tudod az anyagot mint az osztály nagy része, akk ennek a dogának nem "úgy ahogy" kellett volna mennie.

amúgy egyszerű a megoldás: ballagj oda a tanárhoz, és kérd meg hogy osztályozza le a dogádat. ha kérdezi miért, akkor mond el neki az igazat.

2012. dec. 1. 21:36
 3/3 A kérdező kommentje:

Azért írtam hogy úgy ahogy,mert volt egy dolog ami nem jutott eszembe.1 dolog,de fontos.

a válasz második felét köszi:)

de majd azért ne a tudásomnál ragadjunk le

2012. dec. 1. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!