Jó egri gimnáziumok?
A Dobó nem tetszik, anyának meg a Szilágyi nem tetszik, mert, hogy mesze van mindentől, ott van mellette a KERI és sok a cigány a KERIBEN.. Lehetőleg biológia tagozatra szeretnék menni egy jó iskolába.
Előre is köszönöm a segítséget!
Bocs az előbbi vagyok. Véletlenül lenyomtam a válasz gombot. Szóval faktos és alap órád is lesz, ami két különböző tanár fog tanítani. ( magyaron és törin a faktot és az alapot is ugyanaz a tanár tartja)
A cigányok miatt nem aggódj. Az MG-t bezárták. A kerisek még egy utcával fentebb vannak, mint a SZEG szóval a suli környékén nem nagyon kószálnak. Amúgy meg mindenütt ott vannak, szóval ez nem is annyira lényeges. Még nem hallottam semmi SZEGes kontra keris diák atrocitásról.
Lehet, hogy a suli nagyon kint van, de ennek még csak az előnyét láttam pl nagyon csendes a környék. Helyijárattal könnyen mégközelíthető. Nagyon sok diák jár helyijárattal, ha egri vagy akkor még biciklivel is jöhetsz. Van kerékpár tároló, a kaput zárják + kamerával figyelik. Hát ennyit a SZEG-ről. A többiről nem tudok nyilatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!