Mit tudtok az ELTE Apáczai Csere János Gyakorlógimnáziumról?
A tanárok nagyon jó fejek. Hatalmas egyéniségek, nagy tudással, akik ráadásul nagyon odafigyelnek a diákokra. Akár tanulmányi, akár magán problémáid vannak, számíthatsz rájuk. Nekem ez a tapasztalatom. Sok nagyon neves tanár van, akik a legjobbak közé tartoznak az országban. Ugyanakkor nem egy versenyistálló, aki akar tanulni, annak a határ a csillagos ég, a tanároktól minden segítséget megkap, de nem erőszakoskodnak azzal, akinek nem a versenyzés a legfontosabb.
A légkör szerintem nagyon nyílt, jó. Az Apáczainak van egy feeleng-je. Jó a társaság, összetartó. Rengeteg a program, a buli, nem lehet unatkozni.
Nem igen tudok rosszat mondani, csupa jó élményben volt részem. Mint általában bármely iskolában, valószínűleg sok függ az adott osztálytól, az osztályfőnöktől, hogy hogy érzi magát valaki.
Az biztos, hogy a legtöbb apáczais nagyon jó emlékekkel és útravalóval távozik, és büszke arra, hogy oda járhatott.
Remélem segítettem egy kicsit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!