Hol jobb tanítani? Vidéki kis faluban, vagy egy fővárosi iskolában?
Figyelt kérdés
Most kaptam állást egy faluban. Előtte a fővárosban tanítottam. Arra vagyok kiváncsi,hogy hol könnyebb fegyelmezni. A faluban egyébként Nyugat-Magyarországon található, és elenyésző a kisebbség aránya.2009. aug. 15. 21:50
1/4 A kérdező kommentje:
faluban=falu
2009. aug. 15. 21:52
2/4 anonim válasza:
Nos, szerintem vidéken nehezebb fegyelmezni, bár nem tudom. Az attól is függ, hogy általánosban vagy középiskolában tanítasz. Ha általános, akkor vidéken mindenképpen nehezebb. Ha középiskolában, akkor kb. olyan, mintha valamelyik kispesti vagy külsőbb kerületi suliban tanítanál.
3/4 anonim válasza:
Évek óta egyidejüleg tanítok városban és egy kis faluban is (Nyugat-Mo.:)). Sokkal nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak a falusi gyerekek. Nekik még van alkalmuk kiugrálni, kirohangálni magukat. A szülők is komolyabban veszik a gyerek problémáit, már csak azért is, mert jellemzőbb a több generáció együttélése (nagyszülők besegítenek), meg kis közösség lévén, jobban szem előtt vannak.
Sok sikert!
4/4 anonim válasza:
videken akarmikor konnyebb fegyelmezni, a diakok sem annyira pofatlanok mint nagyvarosban. mondjuk a tiszteletet ki lehet vivni akarhol, csak azt kell tudni, hogyan! sok sikert:) sikeres tanevet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!