Szent István Egyetem. Milyen a megítélése a sulinak? Mit hallottatok róla?
Figyelt kérdés
Fura, h egyetem, mégsem annyira ismert, mint a többi egyetem.2009. aug. 15. 18:51
1/3 anonim válasza:
Egyik barátnőm ÁOTK-ra jár, az nagyon színvonalas. Ugye állatorvosi csak itt van, és elég magas színvonalú, és állítólag a biológia szak és a legjobb az országban. A többiről nem tudok nyilatkozni.
2/3 anonim válasza:
Csak azért, mert az agrár képzés nem olyan népszerű, de ha agrárra akarsz menni, akkor ez a legjobb.
3/3 anonim válasza:
Hát a Szent István Egyetem már rég nem az agrárképzésről szól. Most már (messze) a legnagyobb kar a GTK (gazdálkodás és társadalomtudományi kar). Egyre felkapottabb és elismertebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!