Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tényleg olyan nehezek az...

Tényleg olyan nehezek az egyetemek? Kicsit félek

Figyelt kérdés
Most vagyok végzős egy elég jó gimiben. a jegyeim mindig jók voltak, és sosem szakadtam meg a tanulásban. persze tudom hogy az egyetem SOKKAL nehezebb, de azért ez is valami, nem? ha itt megy, akkor ott se lehet olyan nagy gond, nem? valami saját tapasztalat? ti hogy éltetek meg annyi tanulást? és azon a szakterületen dolgoztok, amit tanultatok?
2012. nov. 14. 20:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Függ a szaktól.
2012. nov. 14. 20:42
 2/4 A kérdező kommentje:
ELTE-IK-ra gondoltam
2012. nov. 14. 20:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Persze, az egyetem nehezebb, mint a középsuli. DE ha nem túl sok tanulással egy jó gimiben jó jegyeid vannak, akkor várhatóan nem fog ki rajtad az egyetem sem. Mondjuk ott biztosan tanulni kell, nem úgy mint gimiben.

És persze sokan kibuknak az elején, de csak azért, mert túl sok embert felvesznek, olyanokat is, akiknek igazán nincs ott a helyük a felsőoktatásban.

Szóval, ha van eszed, amit tudsz használni meg mellette szorgalmad is, akkor ne parázz emiatt.

2012. nov. 14. 22:39
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :D
2012. nov. 14. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!