Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mikor jön meg a diákigazolvány?

Mikor jön meg a diákigazolvány?

Figyelt kérdés
2012. nov. 12. 13:11
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Majd.
2012. nov. 12. 15:02
 2/2 anonim válasza:
69%

Én épp most kaptam agyvérzést e miatt:

Még májusban igényeltük a diákigazolványt:a megadott adatok minden rendben voltak, a csekket befizettük. Az okmányirodában azt mondták az iskolában(?!) kapjuk majd meg. (A szabályok szerint postázni kell.)

Telt-múlt az idő, de semmi... se a suliban, se postán nem jött, még értesítőt se kaptunk küldeményről.

Majd Októberben megkérdeztem az iskolatitkárt, hogy mi a nyű van már. Szóban annyit mondtak, hogy utánanéznek de valószínű hogy, hogy mi nem vettük át és "beragadt" az Oktatási Hivatalnál. Kb. 2 hét múlva jött a válasz kiegészítése egy cédulán az osztályfőnökön keresztül. A cédulán a "Nemzeti Erőforrás Minisztérium Szalay u. 10-14" cím állt. Gondoltam felhívom őket mielőtt bemegyek. Szerencsére, mert a központban egy úriember azt mondta, hogy azon a címen már nincs ügyfélszolgálat, inkább hívjam az Oktatási Hivatal-t a +36-1-374-2100 telefonszámon. Megtettem. A telefont egy automata vette fel. Én végig hallgattam a menüt, de nektek nem kell az ügyfélszolgálat a 9. menüpont. Itt egy fiatal női hang megkérdezte miben segíthet. Én elmondtam, ő pedig válaszolt:

"az igazolvány elkészült, de a gyártó beküldte hozzánk, mert a postacímen nem vették át."

Az jó... és érdekes... hogy vehetem át? Erre kaptam a meglepetés választ:

"... nem egy iskola nem egy diákja járt hasonlóan. önöknél is néhányan. már több emailt is küldtünk az önök iskolájának is, hogy jöjjenek be és vigyék el az igazolványokat, de nem tették."

Az jó... és érdekes... hogy vehetem át?

"Kapcsolok valakit aki tud részleteket..." ... zene... "nem sikerült elérni, de azt az információt kaptam, hogy a múlt héten vagy ezen a héten kipostáztuk az iskoláknak az igazolványokat".

Remélem az iskolában (ha el nem kallódik) valamikor a közeli jövőben megkaphatjuk végre...

2012. dec. 10. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!