Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Debrecenben melyik gimi jobb:...

Debrecenben melyik gimi jobb: a Medgyessy vagy a Brassai?

Figyelt kérdés
Ki mit hallott? Társaság, tanárok, oktatás szempontjából.
2012. nov. 11. 14:54
 1/8 A kérdező kommentje:
?
2012. nov. 11. 16:20
 2/8 anonim ***** válasza:
medgyessy..:) én is most vagyok nyolcadikos, és másodiknak jelölöm ! :D
2012. nov. 11. 18:15
 3/8 anonim válasza:
Én a Brassaiba járok.. Elmegy úgy ahogy.
2012. nov. 11. 21:35
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Mind a kettő gyenge!
2012. nov. 19. 15:40
 5/8 A kérdező kommentje:

kedves utolsó h.!

Tudom, hogy nem a legerősebb egyik se, de a Medgyessy annyira nem gyenge és én úgyse akarok egyetemre menni (már így is annyi diplomás van állás nélkül mi lesz később?). Viszont azért érdekel a gimi, mert még nem tudom mi szeretnék lenni, szakmát pedig érettségi után is tudok szerezni.

NEM KELL LENÉZNI EGYIK ISKOLÁT SE!

2012. nov. 19. 17:39
 6/8 petfol válasza:
0%
Pedig igazat írt, akármennyire sem tetszik. Mindkettő híresen gyengóc gimi. Én a Brassaiba jártam, nem küldeném oda a gyerekemet, az biztos.
2013. jan. 2. 17:07
 7/8 anonim válasza:
100%

Én 2011-ben végeztem a Medgyessyben. Nagyon szerettem az iskolát. Minden nap nagyon szívesen mentem be. Életem legszebb 4 éve volt - általános tagozatra jártam. Bárcsak visszamehetnék! :(

Előtte a kiskossuthba jártam, ami maga volt a pokol! Sok sznob, elkényeztetett gyerek - rémálom volt az a 8 év... A legtöbb a Kossuthba, TÁG-ba ment - oda ahova valók voltak... Örülök, hogy annak idején 2007-ben a Medgyessyt választottam. Amit kellett, azt megtanították! Bármelyik iskolából be lehet jutni a felsőoktatásba. Én is a Debreceni Egyetemen tanulok - egy középfokú nyelvvizsgával érkeztem ide. Mehettem volna Budapestre is, de a gimnáziumi éveim alatt megismert embereket nem akartam itt hagyni!

Annyi biztos, hogy nekem a gyerekem nem fog sznob iskolába járni. Ha lesz még Medgyessy, és szeretne odamenni, akkor oda fog Ő is járni! :)

Egyébként van/volt ismerősöm a Brassaiban. Van olyan is, aki a Megyóból ment át oda, és azt mondta, hogy sokkal gyengébb, sz*rabb iskola.

2013. jan. 7. 02:44
 8/8 A kérdező kommentje:

Utolsó hsz!

Én is mindenáron a Megyóba szeretnék bejutni, angolos vagy ált. tantervűre.

Nagyon igazad van abban, hogy BÁRMELYIK gimiből be lehet jutni egyetemre, főiskolára. Az hülyeség hogy csak abból a 3 erős debreceni gimiből...hozzáállás kérdése az egész. Jópáran hiába jutnak be protekcióval (vagy mással..) a TÁG-ba, ha nem olyan jó képességűek vagy nem szeretnek tanulni.

Elképesztő, hogy a TÁG-osok, Kossuthosok, mennyire lenézik a többi gimit...ilyen stílusú társaságban szerintem én se érezném jól magam.

Nagyon köszönöm az infót!!

2013. jan. 7. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!