Milyen gimnáziumot tudnátok ajánlani Pécsen?
Szeretnék gimnáziumba menni,de fogalmam sincs melyikbe.
Kinéztem már párat azért,de elég bizonytalan vagyok.
Jó lenne ha le tudnátok írni a véleményeiteket.
Azt hogy hol milyen az oktatás,diákok és úgy nagyjából.
Sok "híres" iskola van,de a Leőweyről külön elterjedt hogy sok a drogos és a nagyképű ember.
Engem ezzel kapcsolatban csak az érdekelne,hogy ha ez az iskola tényleg erős,akkor hogy lehet hogy ezek a diákok nem buknak meg vagy a rossz jegyeik miatt nem rúgják ki őket ?
Visszatérve az összes iskola érdekel.
A válaszokat köszönöm.
én leöwey-s voltam, tavaly végeztem. régen tényleg jó híre volt az iskolának,most viszont... az oktatás színvonala leépült,nem kerülnek ki olyan kiemelkedő eredményekkel az emberek,hogy egy keményebb egyetemen is megállják a helyüket. én most közgázra járok,és sajnos folyamatosan abba ütközöm,hogy nem kaptam megfelelő matek és megfelelő informatikai alapot a gimiben.. most szívok mint a torkosborz a tudáshiány miatt...
ha mindenképpen jó, színvonalas, és erős gimit akarsz,akkor ajánlom a nagy lajost, vagy a jannust és a babitsot. véleményem szerint ezek a legjobb gimik pécsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!