Segítséget kérnék a továbbtanulásban. Hogy döntsek?
8.os vagyok, szóval nemsokára továbbtanulok.. Régóta az az álmom, hogy szakács leszek.. Erre találtam a GUNDEL KÁROLYt. De nem tetszett, annyira ahogy elképzeltem.. Az iskola nagy és jól felszerelt.. De nem tudom elképzeli magam ott...
A barátnőim az Erzsébetkirálynéba mennek, és ma voltam iskolátlátogatni. Ez a suli nagyon tetszett. Nagy az iskola és nagyon jól felszerelt.
Most nem tudok dönteni, hogy melyiket válasszam.. esetleg van tippetek, hogy hogy döntsem el?
Döntsd el, hogy szakács szeretnél lenni-e, vagy nem. Ha igen, mi kell ahhoz, érdemes-e csak azért dönteni egy iskola mellett, mert ott vannak a barátnők.
Fogalmam sincs, milyen iskola az "Erzsbetkirályné", így arról nem tudok véleményt mondani.
Hogyha az iskolát nézem.. akkor nem tudok tönteni..
Hogyha a szakmát, akkor se, mert igaz, hogy szerettem volna szakács lenni, de valahogy megváltozott a véleményem.. Az erzsébetkirályné fordász és kozmetikai.. azt is szívesen csinálnám.
A gundelbe nem tudom elképzelni magam, de az erzsébet királyné most nagyon megtetszett, csak a felszerelések drágák, amiket majd meg kell venni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!